۰ نفر
۱۲ مهر ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۲
ترامپ: حماس باید فورا اقدام کند

رئیس‌جمهور آمریکا هشدار داد حماس باید سریعا درباره توافق آتش‌بس غزه اقدام کند، در غیر این صورت «همه چیز از دست خواهد رفت».

به گزارش خبرآنلاین، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا شامگاه شنبه در شبکه اجتماعی تروث سوشال نوشت: «از اینکه اسرائیل موقتا بمباران را متوقف کرده تا به آزادی اسرا و تکمیل توافق صلح فرصتی داده شود، قدردانی می‌کنم.»

به گزارش ایسنا، ترامپ ادعا کرد: «حماس باید سریع اقدام کند، در غیر این صورت همه چیز از دست خواهد رفت.»

وی افزود: «من تاخیری را که بسیاری فکر می‌کنند اتفاق خواهد افتاد، یا هر نتیجه‌ای را که غزه دوباره تهدید کند، تحمل نخواهم کرد. بیایید این کار را سریع انجام دهیم. با همه منصفانه رفتار خواهد شد!»

خبرگزاری فرانسه پیشتر به نقل از یک مسئول جنبش حماس اعلام کرده بود مصر میزبان یک کنفرانس فلسطینی درباره آینده غزه خواهد بود.

این رهبر حماس گفته بود: «حماس به میانجیگران اطلاع داده است که آماده است بلافاصله پس از دستیابی به توافق با اسرائیل برای آماده‌سازی شرایط، اجرای تبادل را آغاز کند.»

۳۱۰۳۱۰

کد خبر 2124404

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین