شور و هیجان؛ شب پایانی جشنواره نمایش‌های آیینی و سنتی در خانه اتحادیه

آخرین شب اجراهای بیست‌ودومین جشنواره بین‌المللی نمایش‌های آیینی و سنتی در خانه اتحادیه میزبان هنرمندانی از شمال، جنوب و قلب ایران زمین شد و در تلفیق نمایش و موسیقی تماشاگران را به وجد آورد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از ستاد خبری، آخرین شب اجراهای بیست‌ودومین جشنواره بین‌المللی نمایش‌های آیینی و سنتی با حضور هنرمندانی از شهرهای شمالی، جنوبی و مرکزی ایران‌زمین و با  استقبال و همراهی توسط مخاطبان روبه‌رو شد.

شبیه‌خوانان اصفهانی با معین‌البکایی موذن‌زاده، پیشکسوت این عرصه به دل تاریخ ساسانی سفر کردند و شبیه خسروانوشیروان را به نمایش گذاشتند و از این پادشاه دادگر و عادل ایران‌زمین گفتند.
سایه‌بازی؛ جادوی دست‌ها به کارگردانی حسین طاهری‌زاده و شاهنامه‌خوانی با اجرای جواد خسروی‌نیا از دیگر اجراهایی بود که با هنرنمایی هنرمندان فرهنگ‌دوست و هنرپرور اصفهانی میزبان نگاه مخاطبان شد.

پرده‌خوانی با روایتی از حضرت ابوالفضل(ع) توسط نقی صباغ از استان همدان و همچنین نقل خفتان ببر بیان با اجرای حسین طاهری از تهران در حوض‌خانه عمارت اتحادیه حاضران را با خود همراه کرد اما مجلس نقل موسیقایی شاه بهرام نیز با اجرای حسین ولی‌نژاد، هنرمند شیروانی روی استیج اصلی عمارت میزبان شیفتگان تاریخ افتخارآمیز این مرزوبوم شد.

تخت حوضی بازار پارچه‌فروشان با کارگردانی اصغر لشکری از مشهد؛ خنده را بر لب تماشاگران آورد و چمدان عروسک با قصه شاماران آن‌هه را به هزارتوی افسانه و افسون رهنمون کرد. آیین‌های شهر بهبهان با کارگردانی ساسان شکوریان، خم بازی با کارگردانی سید معصومه ضیاعی از تهران، تشت زنی با کارگردانی مهیار هزارجریبی بخش دیگری از آیین‌ها و نمایش‌های پرشوری بودند که مخاطبان را در ادامه همراهی‌شان به وجد آوردند و اما خانواده لافندباز گیلانی در آخرین شب اجراهای عمارت اتحادیه با اجرای خود نفس‌ها را در سینه حبس کردند.

دختران کرمانج با کارگردانی و مدیریت حسن محمدی از بجنورد از بخش‌های موسیقایی و جذاب شب گذشته بود که تماشاگران در همراهی با آن سنگ تمام گذاشتند.

ششمین و آخرین شب از اجراهای بیست‌ودومین جشنواره بین‌المللی نمایش‌های آیینی و سنتی با همراهی جمعی از هنرمندان پیشکسوت و جوانان فعال در عرصه نمایش‌های آیینی در عمارت اتحادیه به کار خود پایان داد و این عمارت آماده برگزاری اختتامیه جشنواره در روز جمعه هجدهم مهرماه شد.

۲۴۲۲۴۲

کد خبر 2126962

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =