به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از خبرنگار پایگاه اطلاعرسانی موسیقی ایران، نشست خبری پروژه فرهنگی و هنری «دوازده» با حضور حامد مختارانی آهنگساز، تنظیمکننده و گرافیست امروز شنبه ۱۹ مهرماه در فرهنگستان هنر به منظور تشریح جزییات پروژه برگزار شد.
در ابتدای نشست خبری حامد مختارانی درباره «دوازده» توضیح داد: «این پروژه شامل مجموعهای از فعالیتهای موسیقایی و تجسمی است که بنده در آن بهعنوان نوازنده، آهنگساز و طراح حضور دارم. در واقع این کار یک آلبوم ۱۲ قطعهای است که براساس اشعار مولانا به تصحیح استاد محمدرضا شفیعی کدکنی، به انتخاب پروفسور سیدحسن امین و خوانش نصرالله مدقالچی صورت خواهد گرفت. در کنار این اثر ۱۲ تابلو خطنقاشی نیز توسط بنده و مرتبط با حس و حال هریک از اشعار طراحی و کنار این مجموعه موسیقایی روز ۲۵ مهرماه به مدت یک هفته در مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران به نمایش درخواهد آمد.»
او افزود: «بعد از آن ادامه این پروژه قرار است در مکانهای تاریخی فرهنگی ایران مانند کاخ گلستان، برج میلاد و هتل استقلال اجرا و سپس در شهرهای ایران و کشورهای اروپایی با همکاری وزارت کشور به اجرا درآید.»
این موزیسین در پاسخ به سوال خبرنگار پایگاه اطلاعرسانی موسیقی ایران در خصوص همکاری با نصرالله مدقالچی نیز گفت: «ایشان از بزرگان دوبله و صداپیشگی کشور هستند و توانستند در اجرای اشعار مولانا نوعی همزادپنداری میان صدا و محتوا ایجاد کنند.»
او ادامه داد: «علاوه بر این، در حال ساخت مستندی هستیم که در این مستند با ۲۷ نفر از مفاخر تاریخ معاصر مانند آیدین آغداشلو، میلاد کیایی و... درباره نگاه آنها به مولانا پرداخته شده است. این برنامه تصویری نیز دوزبانه بوده و تمامی مجوزهای لازم را داراست.»
مختارانی همچنین گفت: «پروژه بعدی را هم مانند همین کار اما با اشعار حافظ و سعدی با عنوان «هفت» نیز در پیش داریم که درباره آن مجزا اطلاعرسانی خواهم کرد.»
او در پایان نیز گفت: «تمامی عواید حاصل از فروش آلبوم، فروش تابلوها و... به کهریزک تعلق خواهد گرفت.»
در ادامه نشست محمدعلی احمدی تنکابنی مدیر روابطعمومی و امور خیریه کهریزک نیز درباره این پروژه گفت: «مجموعه کهریزک سالهاست بدون حضور حامی مالی با کمک خیرین در تهران و کرج مشغول فعالیت است. در پروژه «دوازده» با هدف فرهنگی مجموعه ما به صورت تمام قد حضور خواهد داشت.»
او ادامه داد: «ما با هدف حمایت فرهنگی و هنری در این پروژه حضور داشته و بحث مالی به هیچعنوان مطرح نیست.»
۲۴۲۲۴۳
نظر شما