مجری سابق صداوسیما: از نظر پیمان جبلی مردم فقط کسانی هستند که در مراسم تشییع شهید سلیمانی شرکت کردند.
نظرات
- نظرات منتشر شده: 8
- نظرات در صف انتشار: 0
- نظرات غیرقابل انتشار: 0
-
ایشان چکاره هستند که از جمهور مردم، عده زیادی از هموطنان مان را قلم کشیدند؟ ظاهرا هر مسئولی در کشور حس می کند به تنهایی مالک این قلمرو است و دیگران از صدقه سری او در این میهن زیست می کنند!
-
طبقه بندی جدید حالا شهید سلیمانی همچنین مقام رهبری فریاد بزنند مردم ایران همه مردم ایران هستند وهیچ تبعیضی در بین آنها وجود ندارد
-
اینا که گفتی یعنی قسمتی از مردم
-
خودت فهمیدی چی گفتی؟؟؟؟
-
این سخنان را در انتخابات نگفتن پس در انتخابات دنبال همین مردم برید
-
این طرز فکر و این نوع تقسیم بندی مردم توسط جبلی نشان داد که از جنگ۱۲ روزه هیچ درسی نگرفته. جبلی وجبلی ها نابود کننده ی سرمایه ی اجتماعی ایران عزیز هستند و بنابراین در زمین اجنبی بازی میکنند.
-
به این اقاچه ربطی دارد که جمهورمردم چه کسانی هستند؟اوخودرامالک رسانه میلی می داندوهمه کاره این کشور!
-
فاتحه ات انشاالله خونده است برو که بالا آورده ای ریاست جدید سازمان صدا و سیما آقای دکتر صفار هرندی است.استعفا هم نمیخواهد ده سالت پر شده

نظر شما