مربی مس رفسنجان: ندیده بودم استقلال اینقدر وقت‌کشی کند!

مربی مس رفسنجان در نشست خبری پس از بازی با استقلال گفت: تاکنون ندیده بودم استقلال این مقدار وقت کشی کند. اعتقاد دارم وقت اضافه نیمه دوم خیلی کم بود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ تیم فوتبال استقلال در چارچوب رقابت‌های هفته هفتم لیگ برتر امروز (جمعه، ۲۵ مهر) میزبان مس رفسنجان بود که این بازی با نتیجه‌ یک بر صفر به سود استقلال به پایان رسید.

پیمان صاحب جمعی، مربی مس رفسنجان در نشست خبری پس از بازی گفت: این برد را به استقلال تبریک می‌گویم. در روزی که چند بازیکن ما روی فرم نبودند باز بهتر از استقلال بودیم. موقعیت داشتیم و استفاده نکردیم. متاسفانه روی تاکتیکی که کار شده بود گل خوردیم. متاسفانه بازیکنان تمرکز نداشتند و دروازه‌بان گل بدی خورد. در نیمه دوم تیم برتر میدان بودیم. تیم استقلال در نیمه دوم به فکر ضد حمله بود. تعادل در دفاع را به خوبی انجام دادیم موقعیت چندانی به استقلال ندادیم. تاکنون ندیده بودم استقلال این مقدار وقت کشی کند. اعتقاد دارم وقت اضافه نیمه دوم خیلی کم بود. امیدوارم بازیکنان از این بازی درس گرفته باشند. تمرکزمان روی بازی هفته آینده است.

وی ادامه داد: از نظر فنی روند روبه رشدی داشتیم. رفته رفته تیم بهتر شده و در نیم فصل با تقویت تیم به رتبه تک رقمی مدنظر خواهیم رسید. به هیچ کدام از بازیکنان اجازه نمی‌دهیم برای تعویض ناراحت شوند. سامان در پست غیر تخصصی بازی کرد و ناراحتی او برای توان نداشتن برای حمله بود و فشار زیادی به او آمده بود. مطمئن باشید هیچ کدام از بازیکنان ما از تعویض ناراحت نمی‌شوند.

او درباره اردوی کیش و بدنسازی در این اردو و تاثیر آن روی این بازی بیان کرد: به دلیل اردوی کیش نبوده و اردوی کیش خوب بوده و بازیکنان پیشرفت کردند. در این اردو روی‌ جزئیات تمرکز کردیم و خیلی راضی بودیم.

کد خبر 2130332

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین