تجهیز ۷۸۲ هکتار زمین کشاورزی هرمزگان به سیستم آبیاری نوین

از ابتدای امسال تاکنون ۷۸۲ هکتار از زمین‌های کشاورزی هرمزگان به سیستم آبیاری نوین تجهیز شده است.

به گزارش خبرآنلاین ؛مدیر آب، خاک و امور فنی مهندسی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: اجرای این طرح با هدف بهینه‌سازی مصرف آب و توسعه پایدار کشاورزی در استان است.

عبدالعلی مرادی افزود: اجرای طرح سیستم آبیاری نوین در۱۸۰ هکتار زمین کشاورزی دیگر استان نیز با سرعت در حال پیگیری است.

وی گفت: در بخش توسعه شبکه‌های آبیاری، در شهرستان بندرعباس۶۵۰ متر کانال آبیاری و بهسازی یک باب استخر ذخیره آب با ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی در حال ساخت است.

مدیر آب، خاک و امور فنی مهندسی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان افزود: بهسازی کانال‌ها و استخرهای ذخیره آب هم در شهرستان‌های میناب، رودان و پارسیان با پیشرفت‌های بین ۲۰ تا ۵۵ درصد در حال ساخت است.

مرادی گفت: مرمت و بازسازی آب بندان روستای روتان در شهرستان سیریک در۲۰ هکتار زمین کشاورزی با ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی در دست اجرا است.

وی با اشاره به اینکه احیا و لایروبی ۴ رشته قنات در شهرستان‌های بندرعباس و حاجی‌آباد در حال اجرا است، گفت: به منظور تسهیل دسترسی کشاورزان به زمین ها، در رودان هزار و ۸۰۰ متر و در بندرعباس ۷۵۰ مترجاده بین مزارع در حال ساخت است.

مدیرآب و خاک و امور فنی مهندسی سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان افزود: طرح انتقال آب با لوله پلی‌اتیلن به طول۷۳۰ متر و ساخت یک استخر ذخیره آب در بندرلنگه در حال اجراست که می‌تواند موجب مدیریت منابع آب و خاک و توسعه پایدار بخش کشاورزی استان شود.

کد خبر 2130558

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار