آغاز بهره‌برداری از دستگاه دیجیتال رادیوگرافی DR در کلینیک امام علی (ع) شهرکرد

دکتر علی ضامن صالحی‌فر، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، در حاشیه آیین بهره‌برداری از دستگاه رادیوگرافی دیجیتال (DR) واحد رادیولوژی پلی‌کلینیک تخصصی و فوق‌تخصصی امام علی (ع) شهرکرد، گفت : این تجهیز پیشرفته گامی مهم در افزایش دقت و سرعت تشخیص بیماران و ارتقای کیفیت خدمات درمانی به شمار می‌رود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری ؛ دکتر علی ضامن صالحی‌فر در حاشیه این آیین اظهار داشت:«راه‌اندازی دستگاه رادیوگرافی دیجیتال DR، با ارائه تصاویر دیجیتال با کیفیت بالا و با تعرفه دولتی، نقش بسیار مهمی در تسریع روند تشخیص و درمان بیماران دارد و بخش مهمی از نیازهای درمانی همشهریان و پرسنل را برطرف می‌کند.

وی افزود:«با بهره‌برداری از این دستگاه و همکاری تیم متخصصان مجرب، مجموعه‌ای کامل از خدمات سلامت و درمان برای مراجعین فراهم می‌شود و کیفیت ارائه خدمات تشخیصی به‌طور چشمگیری ارتقا یافته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد همچنین تصریح کرد:«برای خرید، جانمایی و آماده‌سازی زیرساخت‌های این دستگاه، نزدیک به هفتاد میلیارد ریال اعتبار صرف شده و لازم است از تلاش‌های مدیریت و کارکنان کلینیک امام علی (ع) در فراهم‌سازی امکانات نوین درمانی تقدیر شود.

دکتر صالحی‌فر در پایان تأکید کرد که این دستگاه، به‌عنوان یکی از تجهیزات پیشرفته و مدرن تصویربرداری پزشکی در استان، نقش کلیدی در بهبود فرآیند تشخیص و درمان بیماران ایفا می‌کند و خدمت‌رسانی به مردم را تسهیل می‌کند.

46

کد خبر 2130938

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار