سه مورد ابتلا به تب دِنگی در بندرلنگه ثبت شد

رئیس دانشکده علوم پزشکی غرب هرمزگان از شناسایی سه بیمار مبتلا به تب دِنگی در بندرلنگه خبر داد و نسبت به افزایش فعالیت پشه ناقل با خنک شدن هوا هشدار داد.

به گزارش خبرآنلاین، مرتضی سالمی، اظهار کرد: تاکنون سه مورد ابتلاء به تب دِنگی در شهرستان بندرلنگه شناسایی شده که همه بیماران به‌صورت سرپایی درمان و ترخیص شده‌اند.

وی با اشاره به آمار سال گذشته، افزود: در سال ۱۴۰۳ نوزده مورد ابتلاء در بندرلنگه گزارش شد که ۱۴ نفر از بیماران بومی و پنج نفر غیر بومی بودند.

سالمی هشدار داد: با کاهش دمای هوا احتمال فعالیت دوباره پشه ناقل این بیماری افزایش می‌یابد.

او با بیان اینکه این پشه‌ها معمولاً در محیط‌های مرطوب و آب‌های راکد مانند زیر کولرها، ظروف آب و گلدان‌ها تجمع می‌کنند، تصریح کرد: شهروندان در صورت مشاهده علائمی مانند تب، سردرد، درد پشت چشم یا تهوع باید سریعاً به مراکز درمانی مراجعه کنند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی غرب هرمزگان تأکید کرد: پوشیدن لباس‌های پوشیده، استفاده از مواد دافع حشرات و از بین بردن آب‌های راکد از مهم‌ترین روش‌های پیشگیری از گزش پشه ناقل است.

همچنین معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان اعلام کرد: از ابتدای امسال تاکنون ۱۰۲ مورد ابتلاء به تب دِنگی در سطح استان به ثبت رسیده که از این تعداد، ۸۴ مورد مربوط به انتقال محلی و ۱۸ مورد مربوط به اتباع خارجی بوده است.

کد خبر 2135458

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =