پاکستان در حال بررسی اعزام نیرو به غزه است

وزیر دفاع پاکستان گفت که تصمیم در مورد اعزام نیروهای پاکستانی به غزه به عنوان بخشی از یک نیروی بین‌المللی برای ایجاد ثبات تحت توافق صلح با میانجیگری آمریکا «در حال انجام» است و هنوز نهایی نشده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، «خواجه آصف» وزیر دفاع پاکستان روز چهارشنبه به شبکه خبری جئو گفت: «این موضوع باید نهایی شود و مراحلش در حال انجام است. دولت پس از طی کردن این فرآیند تصمیم خواهد گرفت و من نمی‌خواهم در آن پیش‌دستی کنم.»

بنابر روایت ایسنا، وی افزود «شهباز شریف» نخست وزیر پاکستان قبل از تصمیم‌گیری در مورد این موضوع، از پارلمان و همه نهادها رای مثبت خواهد گرفت.

بر اساس طرح ۲۰ ماده‌ای «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا برای پایان دادن به جنگ غزه، توافق آتش‌بس مرحله‌ای بین حماس و رژیم صهیونیستی که از طریق میانجیگری منطقه‌ای و بین‌المللی حاصل شده بود، از ۱۰ اکتبر به اجرا درآمد.

219

کد خبر 2135634

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین