در حالیکه 40 درصد سهام پالایشگاه مایعات گازی پارس پتروفیلد شیراز در اختیار مالزی است، مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فراورده های نفتی از انصراف سهامداران این پالایشگاه در جهت توسعه آن خبرداد.

علیرضا ضیغمی امروز  پیش از شروع نشستی دوستانه با خبرنگاران به تشریح روند خصوصی سازی در این شرکت پرداخت و در عین حال به طور غیر مستقیم از تصمیم مجلس در خصوص حذف تامین منابع مالی پالایشگاه ستاره خلیج فارس و آناهیتا از صندوق توسعه ملی در بودجه سال 91 ، گلایه کرد.
در شرایطی ضیغمی از انصراف سهامداران پالایشگاه پتروفیلد شیراز خبر داد که در حال حاضر 40 درصد سهام این پالایشگاه در اختیار مالزی، 40 درصد دیگر در اختیار شرکت توسعه صنایع پالایش نفت و مابقی سهام در اختیار شرکت سرمایه گذاری ایران است.
در این شرایط معاون وزیر نفت در امور پالایش و پخش فراورده های نفتی تاکید دارد:که منعی برای توسعه این پالایشگاه وجود ندارد و این شرکت می تواند سهام خود را افزایش دهد.
برای ساخت این پالایشگاه 120 هزار بشکه ای پتروفیلد پارس به 800 میلیون یورو سرمایه نیاز است که هم اکنون عملیات اجرایی این طرح حدود 10 درصد پیشرفت دارد.
این درحالی است که براساس تعریف اولویت بندی، ساخت پالایشگاههای میعانات گازی ستاره خلیج فارس و پتروفیلد پارس (امکان افزایش تولید بنزین بدون نیاز به تکنولوژی های پیچیده پالایش نفت) نسبت به سایر واحدهای پالایشی در اولویت نخست قرار گرفت.
دراین بین به دلیل عدم تخصیص منابع مالی از صندوق توسعه ملی به پالایشگاه ستاره خلیج فارس و آناهیتا نیز ضیغمی تاکید می کند که باید برای این د. پالایشگاه به دنبال سرمایه گذار داخلی و خارجی بود.
در عین حال مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فراورده های نفتی وعده افتتاح اغلب پروژه های پالایشگاهی و خطوط لوله و مخابراتی در قالب پروژه مهر ایران را در ماه رجب و شعبان داد و تاکید کرد: تا خرداد سال آینده (تا پایان کار دولت دهم)، پالایشگاه شازند اراک،فاز 3 پالایشگاه آبادان،پالایشگاه لاوان،پالایشگاه شهید تندگویان تهران،پالایشگاه تبریز،پالایشگاه اصفهان و پالایشگاه بندرعباس به بهره برداری خواهند رسید.

 

/31221

کد خبر 213733

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین