گزارش همایش بیداری اسلامی از منظر امام خمینی(ره) و حضرت آیت‌الله خامنه‌ای/ 5

به گزارش خبرآنلاین عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: دوران حاضر دورانی است كه از لحاظ نظری می توان به سراسر جهان سرازیر شد، اما متاسفانه دانشگاه و حوزه هنوز خود را برای پذیرش مسئولیت جهانی آماده نكرده و وقت خود را با بحث‌های پیش پا افتاده می گذرانند. اگر آمادگی وجود داشت، باید صدها متفكر به سوی ملت های بیدار شده رفت و آمد بود یا از راه رسانه ها تاثیرگذاری می كرد.

حسن رحیم‌پور ازغدی در ابتدای سخنان در همایش بیداری اسلامی در اندیشه امام و رهبری، به دو وجهه حقیقی و حقوقی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای اشاره كرد و گفت: شخصیت حقیقی ایشان به عنوان عالم، احیاگر دین و روشنفكر دینی تحت تاثیر شخصیت حقوقی ایشان قرار گرفته است. از این رو گفت وگوی علمی از كار عظیمی كه مقام معظم رهبری از نظر علمی و نظری قبل و بعد از انقلاب انجام داده اند، انجام نمی شود؛ كسی كه به عنوان یك انقلابی و انقلاب شناس از زندان و تبعید تا مدیریت یك حكومت اسلامی را از سر گذرانده است.
وی افزود: شاید بین علمای حوزه مثل ایشان نداشته باشیم یا انگشت شمار باشند كسانی كه سعی كنند بین اندیشه های شرق و غرب جهان اسلام پل بزنند و بذر بیداری اسلامی را در ذهن جوانان ایران بپاشند.
رحیم پور ازغدی تصریح كرد: ایشان طی یكی دو سال اخیر، تجربه های دسته بندی شده ای را به جهان عرب ارائه كردند كه اگر به درستی منتقل شود، در سرنوشت انقلاب های آنان تاثیر گذار خواهد بود.

وی با اشاره به اینكه امروز اراده خدا در بیداری ملت ها رقم خورده است خاطرنشان كرد: اكنون در عصر ملت ها و اسلام هستیم و این عصر فرا رسیده است. امام راحل نیز همیشه می گفت كه این قرن، قرن اسلام و غلبه مستضعفان بر مستكبرین است.

وی ادامه داد: در 150 سال گذشته همیشه الهام ها از غرب به شرق در حركت بوده است اما اكنون حجاب از شرق به غرب می رود و یا الگوپذیری از میدان التحریر از خاورمیانه به غرب رفته است. این امر نشان می دهد كه سیر تاریخی غرب به شرق تغییر یافته و تبدیل به شرق به غرب شده است و این یعنی شروع یك تاریخ جدید.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با ارائه تحلیلی از شرایط فعلی جهان خاطرنشان كرد: دیكتاتورهای دست نشانده در كشورهای عربی سقوط كردند و تناقض گویی و پریشانی آنها در برابر جنبش های عربی دستشان را رو كرده است. جهان سرمایه داری در اروپا و آمریكا در معرض انقلاب مردمی است.

وی تاكید كرد: هیچ جنبش اسلامی در جهان به اندازه انقلاب اسلامی به جلو حركت نداشته است. ما نظام تشكیل داده و با غرب مبارزه كرده ایم. انقلاب اسلامی با وجود برخی اشكالات، در بسیاری از عرصه ها از جمله حفظ مردم سالاری بهترین جایگاه را دارد.

این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در خاتمه با بیان اینكه غربی ها خواسته اند در مقابل انقلاب اسلامی الگویی ایجاد كنند كه به جای ضرر به صهیونیست ها به مسلمانان ضربه وارد كند، گفت: ما باید بتوانیم بین آنچه به عنوان عملیات شهادت طلبانه در كشورهای عربی روی داده و آنچه آنها می خواهند جا بیاندازند مرز بكشیم. ما باید با رعایت عقلانیت دو الگوی قلابی یعنی الگوی ارتجاعی و سكولاریسم را كه از طرف غربی ها به عنوان بدیل پیشنهاد شده و خواهد شد را بشناسیم، چرا كه غربی ها نمی خواهند ملت های بیدار شده به سمت اسلام معتدل بروند و حكومت های اسلامی مردم سالارانه داشته باشند.

/6262

کد خبر 213757

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین