وزیر ارشاد: برخی اهداف برنامه هفتم «غیرواقع‌بینانه» بود

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، پس از نشست با اعضای کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی درباره بررسی نتایج عملکرد یک‌ساله این وزارتخانه در چارچوب برنامه هفتم توسعه، با اشاره به شکل‌گیری سازوکار اجرایی تحقق برنامه در وزارت ارشاد گفت: با وجود برخی تأخیرها و نیاز به اصلاح در بخشی از احکام کمی، مسیر اجرای برنامه در سال دوم روشن‌تر و هماهنگ‌تر از گذشته پیش خواهد رفت.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سیدعباس صالحی، در گفت‌وگو با خبرنگار خانه ملت، پس از پایان نشست با اعضای کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در خصوص بررسی نتایج عملکرد یک‌ساله وزارت ارشاد در چارچوب برنامه هفتم توسعه، اظهار کرد: «از کارهای خوبی که در برنامه هفتم اتفاق افتاده همین مسیری است که برای تحقق برنامه شکل گرفته است. بلافاصله در وزارت فرهنگ، کمیته تحقق برنامه تشکیل شد و ناظران اجرایی و مالی که از ناحیه سازمان برنامه مشخص شدند، حضور پیدا کردند. تاکنون بخش قابل توجهی از مسیر برنامه را پیش بردیم.»   

او افزود: «خوشبختانه چه در کمیسیون فرهنگی و چه در بخش‌های اصلی وزارتخانه، مصوبات لازم از هیأت وزیران اخذ شده است. البته چند آیین‌نامه باقی مانده که به دلیل ارتباط با دستگاه‌های دیگر و نیاز به هماهنگی بیشتر، روند تدوین آن‌ها با تأخیر مواجه شد. این آیین‌نامه‌ها در کمیسیون بررسی و تهیه شده بود اما به دلیل مداخلات سایر دستگاه‌ها مجدداً برای اصلاح و هماهنگی برگشت داده شد. با این حال عمده آیین‌نامه‌های مورد نظر در سال اول تحقق پیدا کرده است.» 

صالحی درباره مسیر اهداف کمی برنامه فوق در وزارت فرهنگ نیز گفت: «در جلسه کمیسیون هم مطرح کردم که اهداف کمی تعیین‌شده در تکالیف اختصاصی وزارتخانه، آنجا که با رشد سابقه و ظرفیت‌های موجود متناسب بوده، به‌طور کامل محقق شده است. همچنین اگر مبالغ و اعتبارات مربوطه نیز متناسب با بودجه وزارتخانه و دستگاه‌های فرهنگی بود، تحقق یافته است. اما در برخی موارد اهداف کمی غیرواقع‌بینانه‌ در نظر گرفته شده بود که دستیابی به آن‌ها بسیار دشوار و حتی غیرممکن به نظر می‌رسید.» 

وزیر فرهنگ با اشاره به محدودیت‌های سال نخست برنامه تصریح کرد: «به‌ویژه در سال ۱۴۰۳ که ابلاغ برنامه در مردادماه صورت گرفت و بودجه متناسب با آن تدوین نشده بود، عملاً امکان تحقق برخی اهداف کمی وجود نداشت. با این حال، روند طی‌شده باعث شده مسیر سال دوم برنامه روشن‌تر شود و بتوانیم پا به پای مجلس در تحقق برنامه‌های قابل اجرا حرکت کنیم.» 

صالحی در پایان خاطرنشان کرد: «احیانا در جاهایی که نیاز به اصلاح قانون داشته باشیم، طبیعتاً هیچ قانون، لایحه یا آیین‌نامه‌ای وحی منزل نیست - با اصلاحاتی که ممکن است تحقق پیدا کند، بخشی از مشکلات نیز قابل رفع است.» 

۲۴۲۲۴۳

کد خبر 2138080

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین