تسریع در فرآیندهای اداری، مسیر فعالیت واحدهای تولیدی را تسهیل می بخشد

استاندار قم در نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان با تأکید بر هموار کردن مسیر فعالیت تولیدکنندگان گفت: دستگاه‌های اجرایی و بانک‌ها موظف‌اند در چارچوب ضوابط قانونی، با تسریع در فرآیندهای اداری، مسیر فعالیت واحدهای تولیدی را تسهیل کنند.

به گزارش خبرآنلاین، مهندس بهنام‌جو استاندار قم در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان که با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی، نمایندگان بانک‌های عامل و بخش خصوصی برگزار شد، عنوان کرد: کارکرد این ستاد، تعامل جهت رفع موانع اداری، بانکی و زیرساختی واحدهای تولیدی است و لازم است تا با تصمیم‌گیری سریع و هماهنگی کامل دستگاه‌های اجرایی کارتولید متوقف نشود.

استاندار قم در بخش دیگری از سخنان خود افزود: در راستای حمایت از حقوق مشترکین برق و فعالان تولید، مقرر شد تجاوز از قدرت مشترکین بیش از ۱۵۰ تا ۲۵۰ کیلووات از ابتدای سال تا پایان آبان‌ماه بر مبنای نرخ اردیبهشت ۱۴۰۴ محاسبه شود و مشترکین نیز تا پایان آبان برای اصلاح مصارف خود فرصت دارند.

بهنام‌جو با اشاره به بررسی پرونده‌های متعدد واحدهای کشاورزی و دامداری گفت: پرونده‌های متقاضیان با عاملیت بانک‌های کشاورزی، ملی، صادرات و سپه بررسی و برای بسیاری از آن‌ها مهلت بازپرداخت یا تمدید تسهیلات مصوب شد. همچنین بانک‌ها مکلف شدند در قالب طرح رونق تولید، تسهیلات جدید را با معرفی جهاد کشاورزی پرداخت کنند.

وی در ادامه با تأکید بر ضرورت حمایت از طرح‌های دارای توجیه اقتصادی اظهار داشت: در خصوص احداث سیلوی استراتژیک در استان نیز مقرر شد با اخذ تعهد تأمین آب بهداشتی از طریق تانکر، مجوز احداث صادر شود تا این طرح مهم بدون وقفه اجرایی گردد.

کد خبر 2138081

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار