فارس نوشت:

طرح سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان در 860 پایگاه، امروز به طور رسمی با حضور مسئولان آموزش و پرورش آغاز شد.

نامدار عبداللهیان معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور امروز در حاشیه مراسم افتتاح رسمی طرح سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان که در دبستان دخترانه هاجر منطقه 7 تهران برگزار شد در جمع خبرنگاران اظهار داشت: براساس برنامه پنجم توسعه تکالیفی به این سازمان ابلاغ شده است که از مهمترین تکالیف، بحث پایگاه‌های سنجش تحصیلی و آمادگی جسمانی است.

وی با بیان اینکه این طرح به صورت آزمایشی از سال تحصیلی 70ـ1369 در سه شهر آغاز شد، ادامه داد: پس از بررسی نتایج به دست آمده از طرح سنجش، از سال 72 این طرح در سراسر کشور اجرایی شد و از سال گذشته، از طرح به صورت برنامه درآمد.

عبداللهیان اضافه کرد: سازمان آموزش و پرورش استثنایی با همکاری وزارت بهداشت و معاونت سلامت آموزش و پرورش طرح سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان را اجرا می‌کند.

وی با بیان اینکه امسال ثبت‌نام دانش‌آموزان یک ماه زودتر آغاز شد، گفت: بر این اساس نیز پایگاه‌های سنجش یک ماه زودتر فعالیت خود را آغاز کردند و 860 پایگاه ثابت و سیار در کل کشور به سنجش تحصیلی و آمادگی جسمانی نوآموزان بدو ورود به دبستان می‌پردازد.


 940 هزار دانش‌آموز کلاس اولی پارسال به مدارس عادی رفتند

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور با اشاره به این نکته که طرح سنجش تحصیلی از 16 اردیبهشت آغاز شده است، افزود: تاکنون در این خصوص مشکلی نبوده است، اما از خانواده‌ها درخواست می‌کنیم که سنجش تحصیلی فرزندان خود را به ماه‌های پایانی ثبت‌نام موکول نکنند.

وی هدف از طرح سنجش کلاس اولی‌ها را شناسایی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه و جایدهی آنها در مکان‌های خاص و مناسب ذکر کرد و بیان داشت: در سال گذشته یک میلیون و 90 هزار کلاس اولی به پایگاه‌های سنجش مراجعه کردند که 940 هزار دانش‌آموز بدون مشکل تشخیص داده شده و به مدارس عادی رفتند.

عبداللهیان افزود: 150 هزار دانش‌آموز نیز مشکوک به مشکل تشخیص داده شد و به پایگاه‌های تخصصی ارجاع شدند که بعد از معاینه تخصصی ، اگر دانش‌آموزی با نیازهای ویژه تشخیص داده شد، به مدارس استثنایی ارجاع شد.

وی ادامه داد: در سال جاری با وزارت بهداشت جلساتی داشتیم و در آنجا مقرر شد که تمام معاینات و آزمایش‌ها از روایی بالایی برخوردار باشد و به همین دلیل تست‌های استاندارد و مناسبی پیش‌بینی شده است.

ارائه شناسنامه سلامت به کلاس اولی‌ها


رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور با بیان اینکه از نظر ارائه امکانات هیچ تفاوتی بین دانش‌آموزان عادی و دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وجود ندارد، گفت: هم‌اکنون هزار مدرسه برای دانش‌آموزان با نیازهای ویژه طراحی شده است که به آنها خدمات آموزشی و پرورشی ارائه می‌دهد.

وی با اشاره به اینکه امسال پیش‌بینی کرده‌ایم که یک میلیون و 200 هزار دانش‌آموز کلاس اولی داشته باشیم، بیان کرد: دانش‌آموزان در پایگاه‌های سنجش، شناسنامه سلامت دریافت می‌کنند و براساس آن به مدارس برای ثبت‌نام نهایی معرفی می‌شوند.

عبداللهیان در خصوص هزینه طرح سنجش تحصیلی نوآموزان بدو ورود به دبستان گفت: هزینه این طرح نسبت به سال گذشته تغییر آنچنانی نداشته است و به ازای هر دانش‌آموز 6500 تومان است که 10 درصد دانش‌آموزان نیز به صورت نیم بها و 5 درصد نیز به صورت رایگان تحت پوشش این طرح قرار می‌گیرند.

301301

کد خبر 213906

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین