خاطره ناگفته مهدوی‌کیا از عابدزاده: با سرنگ پایش را خالی کرد!

مهدی مهدوی‌کیا بازیکن پیشین تیم ملی خاطره‌ای از احمدرضا عابدزاده تعریف کرد.

مهدی مهدوی‌کیا، اسطوره فوتبال ایران که سال‌های برای تیم ملی ایران بازی کرد و بازوبند کاپیتانی را بر بازو بست، در تازه‌ترین مصاحبه خود خاطره‌ای از احمدرضا عابدزاده تعریف کرد.

مهدوی کیا که در جام جهانی ۱۹۹۸ برای تیم ملی بازی کرد و به آمریکا هم گل زد، درباره وضعیت احمدرضا عابدزاده در آن زمان گفت: «عابدزاده قبل از جام جهانی هر دو پایش را عمل کرده بود و وضعیت خوبی نداشت. ما در هتل بودیم و بازی اول را نکیسا درون دروازه قرار گرفت که از روی ضربه ایستگاهی بازی را به یوگوسلاوی واگذار کردیم. عابدزاده به من گفت به اتاقم بیا. من وارد اتاقش شدم، روی یک مبل نشسته بود و پایش را دراز کرده بود.»

مهدوی کیا ادامه داد: «رو به من کرد و گفت روی پایم بنشین تا خم شود. من روی پایش نشستم، ۹۰ درجه پایش خم شد. بعد گفت به سرویس بهداشتی برو و یک سرنگ بزرگ بیاور. من سرنگ را آوردم و او به پایش زد و خونابه‌ها را از پایش خالی کرد. دوباره گفت روی پای دیگر بنشین و همین کار را تکرار کرد.»

شماره ۲ پیشین تیم ملی گفت: «من طاقت دیدن این صحنه‌ها را نداشتم، بعد که خونابه‌ها را تخلیه کرد، به من گفت در بازی با آمریکا درون دروازه هستم.»

۲۵۱۲۵۶

کد مطلب 2142373

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 7 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۲:۴۸ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۳
    0 0
    درود بر انسان های درست و وطن پرست و ایران دوست.
  • رضا IR ۲۳:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۳
    0 0
    یاد عابدزاده.مهدوی کیا علی دایی کریم باقری حمید استیلی خاکپور نکیسا مهداد میناوند.و حیف نام چند نفر انها دفاع چپ .هرگز فراموش نمیشوند. اما نبوغ و اندیشه خداداد باید الگوی جوانان ما باشد .
  • ارمان IR ۲۳:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۳
    0 0
    زنده با باغیرتهای پرسپولیس و ایران اخرمردانگی

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین