نقدعلی: تصویب قانون اعدام اسرای فلسطینی نشان‌دهنده جنایتکار بودن صهیونیست‌ها و آمریکایی‌هاست/ وزارت خارجه باید نسبت به این مسئله موضع بگیرد

محمدتقی نقدعلی نایب‌رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی گفت: قانون اعدام‌ کردن اسیر، آن هم به‌صرف اینکه به یک گروهی منتسب باشند نشان‌دهنده جنایتکار بودن رژیم صهیونیستی و آمریکا است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدتقی نقدعلی نایب‌رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی، درباره تصویب پیش‌نویس قانون اعدام اسرای فلسطینی در کنست رژیم صهیونیستی گفت: اقدامی که اخیراً در رژیم صهیونیستی رخ داده است، یعنی تصویب پیش‌نویس اعدام اسرای حماس که در مجلس رژیم صهیونیستی رقم ‌خورد و آن‌ها با شادی و پخش شیرینی از آن استقبال کردند، نشان‌دهنده انتهای ‌انحطاط در جامعه بین‌المللی است.

بنا بر روایت باشگاه خبرنگاران جوان، نماینده خمینی‌شهر در مجلس اظهار کرد: اگر ما این همه دم از حقوق بشر می‌زنیم، اعلامیهٔ حقوق بشر، معاهده منع گسترش سلاح‌های جمعی و مسائلی از این دست که شعارش خیلی داده می‌شود، امروز که توافق آتش‌بس بین حماس و رژیم صهیونیستی برقرار است و در حال تبادل اسرا هستند، قانون اعدام‌ کردن اسیر، آن هم به‌صرف اینکه به یک گروهی منتسب باشند نشان‌دهنده جنایتکار بودن رژیم صهیونیستی و آمریکا است.

نقدعلی تاکید کرد: این برای ما درس است که واقعاً مراقب باشیم چون در آیات شریف به اوج کینه و بغض صهیونیستها هم اشاره شده است. 

نایب‌رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس بیان کرد: مجامع ساکت بین‌المللی نباید سکوت کنند؛ وزارت خارجه باید نسبت به این مسئله موضع بگیرد، رایزنیِ سیاسی کند و از تمام ظرفیت‌ها برای تهییج افکارِ عمومی و برای اقدام سیاست‌مداران جهان که جلوی این اقدام جنایتکارانه را بگیرند، استفاده کند. 

۲۹۲۲۱

کد خبر 2142816

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین