اسطوره‌ها و روایت‌های لرستان از سرمایه‌ های تئاتر هستند

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: اسطوره‌ها، روایت‌ها و میراث فرهنگی لرستان پشتوانه‌ای ارزشمند برای هنرمندان تئاتر است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از لرستان ، سیدعباس صالحی در آیین اختتامیه سی‌وهفتمین جشنواره تئاتر این استان با اشاره به سابقه تاریخی و تمدنی ایران و لرستان گفت: هر سرزمینی که عمق تاریخی بیشتری داشته باشد، هنرهای آن نیز غنی‌تر و پرمایه‌تر خواهد بود.

وزیر فرهنگ افزود: لرستان با پیشینه زیست بیش از شصت‌هزار سال، ظرفیت‌های ویژه‌ای برای خلق و گسترش هنرهای نمایشی دارد.

صالحی گفت: اسطوره‌ها، روایت‌ها و میراث فرهنگی این استان می‌تواند پشتوانه‌ای ارزشمند برای هنرمندان باشد.

وی با اشاره به اینکه این مراسم نمادی از تکریم هنر مردمی است؛ تاکید کرد: استاد صمدی‌پور نمونه‌ای روشن از این پیوند است؛ هنرمندی که از دل مردم برخاسته، در کنار بزرگان هنر زیسته و همچنان وفادار به صحنه و مخاطبان مردمی خود باقی مانده است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی حضور خود در این مراسم را فراتر از یک نکوداشت فردی دانست و افزود: تجلیل از استاد صمدی‌پور در حقیقت پاسداشت نماد هنر مردمی است؛ هنری که ریشه در زندگی روزمره مردم دارد و آنان را فراموش نمی‌کند.

صالحی همچنین از تلاش‌های دبیرخانه تئاتر استان لرستان، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، شورای شهر، شهرداری و دیگر نهادهای همراه قدردانی کرد و گفت: این همت جمعی نشان می‌دهد که هنرهای نمایشی لرستان نه تنها به پشتوانه تاریخی خود، بلکه به حمایت نهادی و مردمی نیز تکیه دارد.

وی خطاب به هنرمندان حاضر گفت: امروز درود ما به شما و درود به هنری است که از صحنه برخاسته و به صحنه وفادار مانده است. امیدوارم این آیین‌ها زمینه‌ساز شکوفایی بیشتر هنرهای نمایشی در استان لرستان باشد.

کد مطلب 2145209

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =