حمله تروریستی  به مقر گارد فدرال در پیشاور

منابع خبری گزارش دادند که حمله تروریستی به مقر گارد فدرال در شهر پیشاور پاکستان سه کشته و پنج زخمی برجای گذاشته است.

به گزارش خبرآنلاین، پلیس شهر پیشاور (مرکز ایالت خیبرپختونخوا) با تائید این حمله از وقوع سه انفجار شدید توسط مهاجمان انتحاری در محل حادثه خبر داد.

بنا بر گزارش ایرنا، هم اکنون تمامی مسیرهای منتهی به مقر فرماندهی گارد امنیتی فدرال (Federal Constabulary) مسدود شده و نیروهای ارتش و پلیس در تلاش برای شناسایی عوامل حمله و پاکسازی در محل هستند.

شبکه جیو نیوز پاکستان گزارش داد که حملات انتحاری در آغاز این حمله به وقوع پیوسته و تاکنون جان باختن سه نفر از نیروهای امنیتی و زخمی شدن تعدادی دیگر تائید شده است.

منابع امنیتی نیز اعلام کرده‌اند که سه مهاجم نیز درپی واکنش نیروهای امنیتی به هلاکت رسیده‌اند.

شهباز شریف نخست وزیر پاکستان با صدور بیانیه‌ای ضمن محکومیت حمله تروریستی امروز (دوشنبه) در پیشاور گفت که نیروهای امنیتی موفق به دفع این اقدام بزدلانه تروریست‌ها شده و ثابت کردند که پاکستان در جنگ با تروریسم عزم تزلزل‌ناپذیر دارد.

اسلام‌آباد پایتخت پاکستان و دانشکده افسری وانا در شمال غرب این کشور ماه گذشته با دو فقره انفجار مرگبار انتحاری مواجه بود ‌که طی آن تعداد زیادی از غیرنظامیان کشته شدند.

315

کد مطلب 2146718

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین