به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ با تغییرات رخ داده در کادر فنی و مدیریت باشگاه پرسپولیس، نیمفصل فرصت مناسبی خواهد بود تا سرخپوشان نقاط ضعف خود در پُستهای مختلف را شناسایی و با جذب نفرات جدید آنها را برطرف کنند.
به نقل از تسنیم، طبق توافق باشگاه پرسپولیس با اوسمار ویرا، قرار است این مربی برزیلی صرفاً پُستهای مدنظر خود را به باشگاه اعلام کند و در سوی مقابل، باشگاه هم لیستی از بازیکنان باکیفیت در پُستهای مدنظر اوسمار را در اختیار او قرار دهد تا این مربی از بین بازیکنان معرفی شده، نفرات مدنظرش را انتخاب کند.
با توجه به روند پرسپولیس در نیمفصل اول، احتمالاً بازیکنانی در پُستهای دفاع چپ، دفاع راست و مهاجم مدنظر کادر فنی خواهند بود تا اقدامات لازم برای جذب آنها صورت بگیرد.
در همین راستا هم شنیده میشود ایگور سرگیف مهاجم تیم ملی ازبکستان یکی از بازیکنانی است که باشگاه پرسپولیس از الان روی او نظر مثبتی دارد تا در صورت تأیید اوسمار، مذاکرات جدی برای جذب این بازیکن در نیمفصل انجام شود.
257 251






نظر شما