انعقاد ۹ تفاهم‌نامه برای آماده‌سازی سایت‌های نهضت ملی مسکن در چهارمحال و بختیاری

مدیرکل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری از انعقاد ۹ تفاهم‌نامه در سه‌ماهه گذشته برای آماده‌سازی سایت‌های نهضت ملی مسکن استان با اعتباری بیش از ۱۵۰ میلیارد تومان خبر داد و گفت عملیات اجرایی این پروژه‌ها با سرعت و قدرت در حال پیشرفت است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از چهارمحال وبختیاری ؛سید احسان حسینی، مدیرکل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری اظهارداشت : در سه‌ماهه گذشته ۹ تفاهم‌نامه برای آماده‌سازی سایت‌های طرح نهضت ملی مسکن در نقاط مختلف استان منعقد شده است. 

وی ارزش این تفاهم‌نامه‌ها را بیش از ۱۵۰ میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: عملیات اجرایی این پروژه‌ها با جدیت و سرعت مطلوب در حال انجام است.

حسینی در تشریح جزئیات این تفاهم‌نامه‌ها گفت: این ۹ تفاهم‌نامه شامل اجرای عملیات باند رفت معبر ۶۰ متری دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد، آماده‌سازی سایت‌های طرح نهضت ملی مسکن در شهرهای هفشجان، هارونی، محله‌های ۴۲ و ۴۱ منظریه شهرکرد، چلیچه، سایت ۱۷.۵ هکتاری شهر بن، سایت قاریال بن و همچنین شهر سامان است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان با اشاره به پیشرفت مطلوب عملیات اجرایی افزود: عمده این سایت‌ها بخش قابل توجهی از مراحل اجرایی را پشت سر گذاشته‌اند و سایر پروژه‌ها نیز با سرعت در حال پیشرفت هستند تا زمینه برای ساخت واحدهای مسکونی فراهم شود.

کد مطلب 2147184

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 1
  • علی IR ۱۹:۵۵ - ۱۴۰۴/۰۹/۰۴
    0 2
    درود بر مدیر کل جدید جوان و توانمند جناب حسینی که دغدغه مسکن ملی و اقشار کم در آمد را دارند و امید را زنده کرده
    • محسن IR ۰۶:۴۴ - ۱۴۰۴/۰۹/۰۵
      0 0
      گذشت زمان ثابت می‌کنه ایشون واقعاً دغدغه ی حل مشکلات مردم را دارن و یا مثل مدیران قبلی هستن.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین