دبیر پنجمین همایش انجمن سرطان ایران گفت: مطابق بررسی‌های مورد تایید سازمان جهانی بهداشت، غذاهای آماده (فست فود) بعد از سیگار مهمترین عامل ایجادکننده انواع مختلف بیماری‌های مرگبار و از جمله سرطان‌ها به شمار می رود.

ایرنا گزارش داد:

دکتر پیام آزاده متخصص سرطان، به مناسبت برگزاری پنجمین همایش انجمن سرطان ایران گفت: آنچه به طور قطعی در بروز سرطان‌ها و به خصوص سرطان‌های دستگاه گوارش نقش دارد ، رژیم‌های غذایی افراد و متعاقب آن چاقی است.

اصطلاح فست فود برای غذاهایی که به سرعت طبخ و آماده می‌شود نظیر انواع ساندویچ به ویژه همبرگر به کار می‌رود.

وی با اشاره به اینکه تغییر در شیوه زندگی و رژیم‌های غذایی منجر به بروز بیشتر سرطان‌ها شده گفت: در چند سال اخیر رژیم‌های غذایی به سمت فست فودها و غذاهای آماده تغییر یافته و اشتغال زنان باعث شده غذاهای سالم خانگی کمتر در منزل تهیه شود و به علت کمبود وقت، بیشتر غذاهای حاضری از بیرون سفارش داده می‌شود.

دبیر پنجمین همایش انجمن سرطان ایران گفت: ما نمی‌گوییم مردم مطلقا فست فود نخورند، باید تلاش کرد، فست فودهای خیلی بد را به سمت فست فودهای بهتر سوق داد به این صورت که در تهیه آنها از سبزیجات بیشتری استفاده شود تا از اثرات مضر آنها کاسته شود.

کد خبر 21497

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین