سه شرط آمریکا برای مذاکره با ایران به نقل از بن سلمان/ ذوالنور: هیچکدام از شروط منطقی و قابل پذیرش نیست

مجتبی ذوالنوری عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس گفت: سه شرط عنوان شده، یکی غنی سازی صفر در خاک ایران، قطع همکاری با جریانات مقاومت و کاهش برد موشکی است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مجتبی ذوالنوری عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس به نقل از بن سلمان سه شرط ترامپ برای توافق را تایید کرد و گفت: هیچکدام از شروط منطقی و قابل پذیرش نیست.

بنا بر روایت آخرین خبر، وی افزود: مذاکره باید بر اساس داده و ستانده باشد، نه اینکه طرف مقابل با زورگویی چیزی را از قبل برای خودش بسته باشد. آمریکا بر سر مواضعی که خودش توافق کرده پایبند نیست.

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس ادامه داد: به نقل از بن سلمان، آمریکا و ترامپ سه شرط را برای ادامه مذاکره و توافق با ایران درنظر گرفته است که هیچکدام منطقی نیست.

وی ادامه داد: سه شرط عنوان شده، یکی غنی سازی صفر در خاک ایران، قطع همکاری با جریانات مقاومت و کاهش برد موشکی است. اگر آمریکا از اسرائیل حمایت نکند، اسرائیل فرومی‌پاشد.

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس گفت: توان موشکی، وسیله دفاع ماست. چرا شما باید مسلح باشید و ما خلع سلاح شویم؟ اینکه گفته می‌شود برد موشک‌های ما باید زیر ۳۰۰کیلومتر باشد یعنی اینکه به دنبال نابودی ما هستند.

۲۹۲۲۱

کد مطلب 2149960

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 13 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین