سازمان محیط‌زیست: سوخت با گوگرد بالا در نیروگاه‌های استان تهران استفاده می‌شود

براساس گزارشی که اخیرا سازمان حفاظت محیط‌زیست درباره آلودگی هوای تهران منتشر کرده است، داده‌های دی‌اکسید گوگرد حاکی از استفاده از سوخت با محتوای گوگرد بالا در برخی نیروگاه‌های پیرامونی شهر تهران و واحدهای ثابت است.

به گزارش خبرآنلاین،دفتر مرکز ملی هوا و تغییر اقلیم، گزارش تحلیلی و جامع از عوامل کیفی هوای کلانشهر تهران و دلایل افزایش آلودگی هوا را به همراه داده‌های تخصصی منتشر کرده است که در سایت سازمان حفاظت محیط‌زیست نیز در دسترس است. 

 ایسنا در خبری نوشت: براساس گزارشی که اخیرا سازمان حفاظت محیط‌زیست درباره آلودگی هوای تهران در روزهای ابتدایی آذرماه امسال منتشر کرده است، داده‌های دی‌اکسید گوگرد (SO۲) حاکی از استفاده از سوخت با محتوای گوگرد بالا در برخی نیروگاه‌های پیرامونی شهر تهران (مانند ری، دماوند و پرند) و واحدهای ثابت است. 

پایش سوخت نیز نشان می‌دهد اگرچه بنزین توزیعی در تهران از نظر سولفور نسبتاً استاندارد است، اما سوخت گازوئیل در برخی جایگاه‌ها و به ویژه در نیروگاههای مجاور شهر تهران (با مقادیر گوگرد تا ۱۰۰ برابر حد استاندارد) به‌شدت غیراستاندارد است. 

۲۳۳۲۱۷

کد مطلب 2150066

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین