پاسخ معاون خاتمی به ادعای رهبری‌فرد؛ نه دلیل سیاسی وجود داشت و نه منطق ورزشی!

رئیس اسبق سازمان تربیت‌بدنی ادعاهای مدافع سابق پرسپولیس و تیم ملی را تکذیب کرد.

ایمان گودرزی؛ بهروز رهبری‌فرد، مدافع سابق تیم ملی و پرسپولیس، اخیرا ادعایی جنجالی درباره بازی ایران و بحرین در مقدماتی جام جهانی ۲۰۰۲ مطرح کرده است. او گفته بود در آن زمان پیامی از تهران به میروسلاو بلاژویچ، سرمربی تیم ملی، رسیده که بهتر است ایران در آن مسابقه شکست بخورد و این موضوع حتی در رختکن اعلام شده است.

محسن مهرعلیزاده، رئیس وقت سازمان تربیت‌بدنی و معاون رئیس‌جمهور در دولت سیدمحمد خاتمی، با رد قاطع این ادعا گفت: واقعاً از شنیدن این حرف تعجب کردم. در تمام سال‌هایی که مسئولیت ورزش کشور را بر عهده داشتم، حتی یک‌بار هم توصیه‌ای مبنی بر اینکه تیم ملی نَبَرد یا عمداً نتیجه را واگذار کند مطرح نشده. اتفاقاً همیشه تأکید من ـ چه در جلسات رسمی و چه در صحبت‌های غیررسمی با مسئولان فدراسیون و کادر فنی ـ این بود که پیروزی تیم ملی می‌تواند موجی از خوشحالی عمومی ایجاد کند و مردم را به خیابان‌ها بیاورد.

او با اشاره به جایگاه ورزش در آن دوران افزود: فضای ورزش ایران، به‌خصوص فوتبال، یکی از مهم‌ترین کانال‌های امید اجتماعی بود. آقای خاتمی موضوعات مهم‌تری در سطح کشور و بین‌الملل داشت و اساساً رسم دولت ما این نبود که بخواهیم در نتایج بازی‌ها دخالت کنیم. هر برد تیم ملی باعث شادی گسترده مردم می‌شد و ما از این انرژی مثبت استقبال می‌کردیم. بنابراین کاملا غیرمنطقی است که گفته شود از تهران درخواست شده باشد تیم ملی ببازد!

مهرعلیزاده در توضیح فضای سیاسی آن زمان گفت: نه دلیل سیاسی وجود داشت و نه منطقی ورزشی. بازی با بحرین در مسیر صعود تیم ملی، از دید هواداران و از نظر حیثیت ورزشی برای ایران اهمیت زیادی داشت. ما همیشه حامی برد و نمایش قدرت تیم ملی بودیم، نه چیز دیگر.

او در پایان با تأکید بر شفاف‌سازی تاریخی افزود: برای ثبت در تاریخ ورزش باید بگویم که چنین حرفی کذب محض است. چه من، چه دولت و چه مجموعه ورزش در دوره آقای خاتمی، کوچک‌ترین تمایلی به بازی نکردن یا باختن نداشتیم. برعکس، همیشه تأکیدمان این بود که تیم ملی با تمام توان بازی کند تا دل مردم ایران شاد شود.

253 258

کد مطلب 2150580

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 9
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 11
  • بنده خدا IR ۱۶:۳۷ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۱
    0 0
    جناب مهرعلیزاده بعدها واقعیت این باخت آشکار و دلیل شکست را مردم خواهند فهمید. آن موقع روسیاهی به ذغال خواهد ماند.
  • IR ۱۷:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۱
    0 0
    شک نکنید که اینکار را کرده خیانت ووطن فروشی در ذات این جماعت است
  • IR ۱۹:۰۰ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۱
    0 0
    پس دستور باخت از کجا صادر شده؟
  • هاشم IR ۱۹:۱۷ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۱
    0 0
    اینهمه آدم راستگو دروغ می‌گویند وتو وامثال تو ی دروغگو راست میگید..عجب روزگاری شده..
  • علیرضا IR ۱۹:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۱
    0 0
    دیوار حاشا بلنده ... !!!
  • IR ۱۹:۴۳ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۱
    0 0
    وقتی هر حرفی واظهارنظری بدون هزینه باشه هرکس هرچی دلش خواست می گه
  • NL ۰۶:۰۸ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۲
    0 0
    کتاب زندگینامه بلازوویچ بیرون آمده است و آقایان ماست ها را کیسه کرده اند !!!! از ناشران می خواهم این کتاب را به زبان فارسی ترجمه کنند لطفا . مردم حق دارند همه چیز زا بدانند . مخصوصا داستان آن شب شوم را . مردم باید بدانند که شب قبل از بازی در رختکن تیم ملی مسوولین چه چیزهایی را به بازیکنان و سرمربی تیم ملی تذکر دادند و دیکته کردند .
  • ناشناس IR ۱۴:۳۸ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۲
    0 0
    مهرعلیزاده نفرت انگیز بوده و هست همیشه دروغ از سرتاپاش میریزه
  • مردم ES ۱۶:۱۸ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۲
    0 0
    برای چی آقای بهروز رهبری فرد باید دروغ بگوید همان زمان خیلی ها این گمان را کرده بودند خیلی ها همین حالا از آمدن مردم به ورزشگاه ها هراس دارد به قول مهدی طارمی پس حقیقت دارد .

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین