عکاسی که هر دو روز سقوط (چهارم آبان 1359) و آزادسازی (سوم خرداد 1361) خرمشهر را عکاسی کرده، مهمان کافه خبر می‌شود.

به گزارش خبرآنلاین، سعید صادقی که در طول 8 سال دفاع مقدس در بیشتر عملیات و حوادث مهم جنگ حضور داشته و از این بزنگاه‌های تاریخی عکاسی کرده است، روز سه‌شنبه به خبرآنلاین می‌آید تا با مرور خاطرات و عکس‌های خود از خرمشهر، یاد سوم خرداد را زنده کند.


صادقی اگرچه عکس‌هایش را در گرماگرم نبرد گرفته، اما بیش از آنکه فضای خشن و حوادث جنگ را ثبت کند، نگاهی انسانی در کار‌هایش موج می‌زند.


این عکاس در همین ارتباط تاکید می‌کند: «آنچه باعث پیروزی و بیرون راندن دشمن از خرمشهر شد، نه سلاح بلکه صداقت انسان‌هایی بود که بعد از 30 سال می‌توان برق آن را در چشم هایشان که در عکس‌های رنگ پریده جاودان شده، همچنان دید.»
 

صادقی جوانی 29 ساله بود که از آزادسازی خرمشهر عکاسی کرد. او که اینک با فاصله‌ای 30 ساله به آن روز‌ها می‌نگرد، از بد تبلیغ کردن حماسه هشت سال مقاومت مردم در برابر ارتش متجاوز صدام گلایه می‌کند و می‌گوید: «بخشی از نسل جوان که آن روز‌ها را به چشم خود ندیده، متاسفانه شناخت و تصوری درست و ملموس از رزمندگان جنگ تحمیلی پیدا نکرده و برای همین نمی‌تواند به خوبی با آنان ارتباط برقرار کند.»


سعید صادقی برای همین از کاربران جوان‌تر خبرآنلاین می‌خواهد تا پرسش‌هایشان را در ارتباط با عکس‌هایش بدون هیچ ملاحظه‌ای مطرح کنند تا او نیز صادقانه پاسخگوی آنان باشد.


کاربران محترم می‌توانند سئوال‌های خود را زیر همین مطلب در بخش کامنت‌ها مطرح کنند.
 

58245

کد خبر 215064

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 8
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • حسین GB ۲۳:۲۸ - ۱۳۹۱/۰۳/۰۱
    8 0
    فقط درود میفرستم به روح کشته شدگان جنگ 8 ساله.. نگهبانان واقعی ایران زمین شما بودید و بس. یادتان همیشه گرامی
  • عطایی US ۲۳:۴۵ - ۱۳۹۱/۰۳/۰۱
    5 0
    تعدادی از عکس های شما را که نمی دانم مربوط به چه سالی بوده است، دیده ام. می خواهم بدانم وقتی بعد از این همه سال دوباره به آن ها نگاه می کنید، چه حسی به شما دست می دهد؟ بسیاری از عکس های شما صحنه های دردناکی را قاب گرفته اند. آیا هنوز با دیدن آن ها خاطرات تلخ شان به یادتان می آید؟
  • بدون نام US ۰۰:۵۸ - ۱۳۹۱/۰۳/۰۲
    3 0
    در مورد سقوط خرمشهر و اینکه چندین روز نیروهای بومی در مقابل ارتش زرهی عراق مقاومت کردند تا حالا زیاد شنیدیم. ولی هیچ کس برای ما واقعا توضیح نداده که آخه بدون اسلحه و نیرو چطور توانستند مقاومت کنند. ایشان چه مشاهداتی از آن روزها داشتند. منظورم این است که به دور از کلی گویی و داستان پردازی ماجرا را بیان بکنند. با تشکر.
  • مهدی IR ۰۱:۵۲ - ۱۳۹۱/۰۳/۰۲
    3 0
    من هرچی می گردم همین حدود 100 عکس معروف رو پیدا می کنم چطور میتونم دسترسی پیدا کنم به عکس ها و ویدیو های جنگ خصوصا حماسه خرمشهر؟ میشه لطف کنید همه عکس ها و ویدئو های خودتون و بقیه رو بذارید توی یه سایت؟ بی نهایت لطف بزرگی خواهد بود.
  • کیوان US ۰۸:۲۵ - ۱۳۹۱/۰۳/۰۲
    6 0
    آیا درست است تعدادی از عکس های جنگ هیچ گاه به نمایش در نیامده است. آیا عکسی بوده که خودتان آن را قایم کرده و به کسی نشان نداده باشید ؟
  • شمس IR ۰۸:۵۵ - ۱۳۹۱/۰۳/۰۲
    4 0
    سلام و روز بخیر. سوالی درباره لحظات عکاسی در فضای جنگی داشتم. آیا برای شما هم موقعیتی پیش آمد که در حال عکاسی از صحنه ای ناب برای ثبت در تاریخ باشید که در آن جان انسانی در حال از دست رفتن بود و شما با کنار گذاشتن دوربین و نگرفتن عکس می توانستید او را نجات دهید؟ در این موقعیت چه کردید؟ می خواهم بدانم برخی عکس هایی که عکاسان دیگر کشورها از چنین صحنه هایی گرفتند و بعدا مورد اعتراض واقع شد در جبهه ایران هم ثبت شده؟ سپاسگذارم
  • بدون نام IR ۰۹:۵۲ - ۱۳۹۱/۰۳/۰۲
    2 2
    اگر آن زمانها دوربین دیجیتال داشتید چه می کردید؟
  • مهران IR ۱۲:۲۸ - ۱۳۹۱/۰۳/۰۲
    0 1
    چطور توانستید بین تمرکز برای گرفتن عکس از سوژه و حفاظت و جلوگیری از اصابت گلوله یک تعادل ایجاد کنید که هم عکس خوبی بگیرید و هم از جان خودتون حفاظت کنید؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین