تحقق ۱۰۰ درصدی حقوق دولتی معادن در کردستان 

معاون امور معادن اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان، با تأکید بر اینکه معادن به تکالیف قانونی خود عمل کرده اند، گفت: معادن ۱۰۰ درصد حقوق دولتی را پرداخت کرده اند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از سنندج، مهدی سیفی باغی خانی اظهار داشت: ۱۵ درصد حقوق دولتی باید به استان برگردد و در مناطق معدنی هزینه شود؛

معادن ۱۰۰ درصد حقوق دولتی را پرداخت می کنند؛ اما بازگشت این پول از خزانه کامل نبوده و تأخیر داشته است.

وی افزود: باید سازمان برنامه و بودجه تخصیص ها را به استان بازگرداند.

معاون امور معادن اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان کردستان بیان کرد: هر مقدار از مبالغ بازگردانده شده تا امروز عمدتاً صرف ایجاد زیرساخت هایی مانند راه شده است.
 

ظرفیت ۶۰۰ میلیارد تومانی که هنوز روی زمین مانده

سیفی باغی خانی ادامه داد: در سفر وزیر و رئیس جمهور، تخصیص ۶۰۰ میلیارد تومان برای زیر ساخت های معدنی مصوب شده و با پیگیری نمایندگان، از جمله آقای شیخی زاده، قابل تحقق است.

وی با اشاره به اینکه در قانون معادن مسئولیت اجتماعی پیش بینی نشده است، گفت: مسئولیت اجتماعی قانون نانوشته است، اما اغلب بهره برداران پای کار بوده اند و در مسیر یخی کمال  ۵ کیلومتر جاده، زیرسازی، اصلاح مسیر و پل سازی توسط خود بهره بردار انجام شده است.

معاون امور معادن اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان کردستان تأکید کرد که موضوع یک درصد، تحت عنوان ماده ۴۸ قانون برنامه در حال طی فرآیند قانونی است و یادآور شد: بخشی از موارد بررسی و تصویب اولیه شده و در انتظار تشکیل شورای معادن استان هستیم تا از محل یک درصد، هزینه کرد برای اخی کمال انجام شود.

کد مطلب 2151406

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 11 =

آخرین اخبار