شرق مازندران در حوزه مدیریت پسماند مشکلی ندارد+ فیلم

رئیس مجمع نمایندگان مازندران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه زباله ابرپروژه رفع نشده قالب شهرهای استان است، گفت: شرق مازندران در حوزه مدیریت پسماند مشکلی ندارد.

غلامرضا شریعتی اندراتی در گفت و گو با خبرآنلاین در بهشهر، اظهار داشت: یکی از اساسی ترین معضلات شهرهای شرقی و مرکزی استان موضوع پسماند و زباله بوده که با اورهال و آماده بهره برداری شدن کارخانه کمپوست شرق مازندران در بهشهر، روزانه بین 250 تا 300 تن از زباله های مردمان این نقاط به کارخانه کمپوست هدایت می شود.

وی افزود: باید فکری اساسی برای رفع معضل پسماند شهرهای مرکزی و غربی استان از طریق راه اندازی سریعتر کارخانه زباله سوز مرکز و غرب استان صورت دهیم.

مشروح مصاحبه جعفر کندی با غلامرضا شریعتی نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه در مجلس شورای اسلامی را در ویدئو مشاهده کنید.

کد مطلب 2153384

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =

آخرین اخبار