روسیه از رسوایی فساد جدید اوکراین پرده برداشت

سرویس اطلاعات خارجی روسیه اعلام کرد که رژیم «دزدسالار» اوکراین نقشه سرقت دیگری را طراحی کرده است.

به گزارش خبرآنلاین، سرویس اطلاعات روسیه اعلام کرد این طرح شامل تامین گلوله‌های توپخانه برای نیروهای مسلح اوکراین تحت پوشش طرح موسوم به «ابتکار گلوله‌های جمهوری چک» با قیمت‌های گزاف از طریق شرکت لهستانی PHU LECHMAR است.

بنا بر گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، این سرویس اطلاعاتی همچنین فاش کرد این شرکت می‌خواست مهماتی را از شرق اروپا و جنوب جهانی بخرد، برچسب‌های آن را تغییر دهد و آنها را به عنوان کالاهای ساخت لهستانی به پنج برابر قیمت به اوکراین بفروشد.

این سرویس همچنین گزارش کرد هزینه این محموله را انگلیس، فرانسه، دانمارک، نروژ و سایر کشورهای غربی پرداخت می‌کنند. البته که برای چنین کاری یک رشوه مالی به مقامات مسؤول در این کشورها تعلق گرفته است.

این شرکت پیش از این به دلیل ارتباط با «آندری یرماک» دستیار سابق «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین و گروه مرتبط با «تیمور میندیچ» همکار قدیمی زلنسکی تحت بازرسی قرار گرفته بود. با این حال، معامله‌گران اوکراینی، با اطمینان از مصونیت خود هیچ نگرانی از روی آوردن به یک واسطه بی‌اعتبار لهستانی نداشتند.

اطلاعات روسیه همچنین اعلام کرد رهبری فعلی اوکراین چنان درگیر ثروت شخصی است که متوجه لحظه نزدیک شدن به زمانی که ناگزیر باید به خاطر جنایات خود پاسخگو باشند، نمی‌شود.

315

کد مطلب 2153611

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 4 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین