سری جدید «ماندنی‌ها» بدون فرزاد حسنی

سری تازه مسابقه تلویزیونی «ماندنی‌ها» با اجرای عباس طاهریان از روز شنبه ـ ۲۲ آذر ـ ساعت ۲۰ روانه آنتن شبکه نسیم می‌شود. پیشتر فرزاد حسنی اجرای این مسابقه را در چند فصل عهده‌دار بود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سیما، سری جدید برنامه مسابقه‌محور «ماندنی‌ها» از شنبه ـ ۲۲ آذر ماه ـ هر شب از شنبه تا دوشنبه ساعت ۲۰ پخش خواهد شد. این مسابقه که با اجرای عباس طاهریان روی آنتن می‌رود، در قالب رقابتی بر پایه اطلاعات عمومی طراحی شده است و شرکت‌کنندگان در هر مرحله برای ماندن در رقابت، یکدیگر را حذف می‌کنند.

«ماندنی‌ها» با ساختاری پرهیجان و تعامل‌محور تلاش دارد فضای رقابتی سالم و سرگرم‌کننده‌ای را برای بینندگان فراهم کند. همچنین علاقه‌مندان می‌توانند بازپخش این مسابقه را روز بعد در ساعات ۵:۰۰، ۱۰:۰۰ صبح و ۱۴:۳۰ دنبال کنند.

پیشتر فرزاد حسنی اجرای این مسابقه را در چند فصل عهده دار بود.

۲۴۲۲۴۲

کد مطلب 2154938

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 9 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین