فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا از جزئیات و زمان توسعه میدان گازی آرش می گوید/ انتظارات از سهم ایران در میدان گازی آرش و چشم امید به وزارت امور خارجه

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا اعلام کرد این قرارگاه آمادگی کامل دارد به محض نهایی شدن توافقات و تصمیمات وزارت نفت، عملیات اجرایی توسعه میدان مشترک گازی آرش را آغاز کند و این پروژه را در اولویت کاری خود قرار دهد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سردار عبدالرضا عابد، رئیس قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا، با اشاره به آمادگی این قرارگاه برای اجرای پروژه‌های کلان انرژی کشور گفت: توسعه میدان گازی آرش نیازمند طی شدن مراحل توافقات و تصمیم‌گیری‌های وزارت نفت است و هر زمان این مسیر نهایی شود، ما آمادگی داریم بلافاصله وارد فاز اجرایی شویم.

به روایت باشگاه خبرنگاران جوان، وی با تأکید بر اهمیت حفظ منافع ملی در میدان‌های مشترک افزود: درباره میدان آرش پیش از این نیز توافقاتی با وزارت نفت انجام شده و لازم است این پروژه در اولویت اجرایی قرار گیرد تا سهم کشورمان از این میدان مشترک تثبیت شود.

فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا درباره سهم ایران در میدان گازی آرش اظهار داشت: این میدان در مرز مشترک قرار دارد و تعیین دقیق سهم ایران بر عهده وزارتخانه‌های مسئول است، اما بر اساس اطلاعات موجود، اگر سهم ایران ۴۰ درصد هم باشد، سهم قابل توجهی محسوب می‌شود و البته هر میزان افزایش در این سهم به نفع کشور خواهد بود.

سردار عابد با اشاره به اینکه پیمانکار توسعه میدان آرش در طرف ایرانی قرارگاه خاتم‌الانبیاست، تصریح کرد: برای آغاز عملیات اجرایی اعلام آمادگی کرده‌ایم، اما تحقق این امر منوط به تصمیمات و پیگیری‌های دولت و وزارت نفت است.

وی همچنین درباره وضعیت برداشت کشور مقابل از این میدان مشترک گفت: کشور طرف مقابل عملیات برداشت را آغاز کرده و مذاکرات در جریان است. ادامه روند کار به این بستگی دارد که حقوق و منافع طرفین رعایت شود و پیگیری این موضوع در سطح دیپلماتیک بر عهده وزارت امور خارجه است.

رئیس قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا در بخش دیگری از سخنان خود به اقدامات این قرارگاه در حوزه زیرساخت‌های بندری، ریلی و صنعت کشتی‌سازی اشاره کرد و گفت: قرارداد ساخت چهار کشتی با ظرفیت ۱۱۳ هزار تن منعقد شده که دو فروند تحویل شده و کشتی‌های سوم و چهارم نیز در مراحل پایانی آماده‌سازی قرار دارند.

وی افزود: توسعه بندر شهید بهشتی چابهار به مراحل نهایی رسیده و راه‌آهن چابهار–زاهدان نیز تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد که می‌تواند نقش مهمی در حمل‌ونقل بین‌المللی و جابه‌جایی تا ۸ میلیون تن کالا در شرق کشور ایفا کند.

31216

کد مطلب 2156428

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 1 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین