اسرائیل در قنیطره ایست بازرسی ایجاد کرد/ بازرسی زنان به شیوه‌هایی بسیار تحقیرآمیز/ جنوب سوریه رسما به اشغال اسرائیل درآمد؟

منابع رسمی سوریه از ادامه نقض حاکمیت این کشور از سوی رژیم صهیونیستی خبر می‌دهند؛ به‌گونه‌ای که یک تیم نظامی با نفوذ در جنوب‌ سوریه، به ایجاد ایست و بازرسی در روستاهای استان القنیطره اقدام کرده است.

به گزارش خبرآنلاین، به نقل از شبکه المسیره، جنوب سوریه شاهد تشدید قابل توجه ناقض روزانه رژیم صهیونیستی به خاک و حاکمیت سوریه است؛ این در حالی است که هیچ نقش مؤثری از سوی رهبران حاکم بر دمشق مشاهده نمی‌شود و تجاوزها و نفوذهای مکرر نیروهای اشغالگر در حومه شمالی القنیطره، همراه با پرواز گسترده هواپیماهای شناسایی رژیم صهیونیستی در آسمان منطقه، ادامه دارد.

بنا بر گزارش ایرنا، در همین ارتباط، خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) روز دوشنبه اعلام کرد که یک یگان رژیم صهیونیستی متشکل از پنج خودروی نظامی در حومه شمالی استان القنیطره در مسیر ارتباطی میان شهرک «جباتا الخشب» و روستای «عین‌البیضاء» نفوذ کرده و با زدن یک ایست بازرسی امنیتی اقدام به بازرسی از عابران کرده است؛ اقدامی که موجب اختلال در تردد، ارعاب و وحشت ساکنان منطقه شده است.

منابع محلی نیز گزارش دادند که نیروهای رژیم صهیونیستی پس از نفوذ در حومه القنیطره، ایست و بازرسی دیگری را در حد فاصل روستاهای «الصمدانیه شرقی» و «العجرف» ایجاد کردند. این منابع همچنین از پرواز گسترده هواپیماهای شناسایی رژیم صهیونیستی در آسمان استان القنیطره خبر دادند.

به گفته این منابع، نیروهای دیگر وابسته به رژیم صهیونیستی صبح روز دوشنبه سه غیرنظامی از اهالی روستای «الحمیدیه» را هنگام جمع‌آوری هیزم در منطقه «دوارالعلم» در منطقه مرکزی القنیطره بازداشت کردند.

منابع محلی تأکید کردند که این اقدامات خودسرانه، به‌ویژه بازرسی زنان به شیوه‌هایی بسیار تحقیرآمیز، کرامت آنها را خدشه دار کرده و موجب افزایش نارضایتی شدید در میان مردم منطقه شده است.

از زمان سقوط حکومت بشار اسد در اواخر آذرماه سال گذشته، رژیم اشغالگر اسرائیل به تجاوزها و نفوذش در خاک سوریه ادامه داده و با اجرای عملیات نفوذ زمینی در حومه‌های دمشق و القنیطره، کنترل منطقه حائل را در دست گرفته و سپس اقدام به یورش به مناطق مرزی کرده که نقض آشکار توافق توقف درگیری سال ۱۹۷۴ میان دمشق و تل آویو، اصول حقوق بین‌الملل و قطعنامه‌های سازمان ملل متحد در زمینه حاکمیت کشورهاست.

315

کد مطلب 2156571

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 7 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۰۹:۳۷ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۵
    0 0
    گور بابای اسرائیل گور بابای فلسطین و آمریکا، شما مردم ملت خودتون و تحقیر نکنید،چه کار به دیگران دارید شما نمی تونید ملت خودتون رو راضی نگه دارید اونوقت چکار به این کشور و اون کشور دارید. شرمنده زن و بچه و اطرافیانمان شدیم با این رویه که دارید مدیریت میکنید.

آخرین اخبار