۴۲ درصد جمعیت استان سمنان مشتری بانک قرض‌الحسنه مهر ایران هستند /در هر خانوار سمنانی دست‌کم یک عضو بانک مهر وجود دارد

امیر حسینی، مدیر شعب بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در استان سمنان، در گفت‌وگو با خبرنگاران و به مناسبت سالروز تأسیس این بانک، با اشاره به جایگاه ویژه بانک مهر ایران در استان سمنان گفت: امروز ۳۱۰ هزار نفر از جمعیت استان سمنان مشتری بانک قرض‌الحسنه مهر ایران هستند که این رقم به معنای ضریب نفوذ ۴۲ درصدی بانک در استان است و می‌توان گفت در هر خانوار سمنانی، دست‌کم یک نفر عضو این بانک است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان ،وی با بیان اینکه بانک قرض‌الحسنه مهر ایران با هدف توسعه بانکداری اسلامی و ترویج فرهنگ قرض‌الحسنه تأسیس شده است، افزود: این بانک از ابتدای فعالیت خود تلاش کرده با تمرکز بر تسهیلات خرد، حمایتی و مردمی، نقش مؤثری در بهبود معیشت خانوارها، حمایت از اصناف و پاسخ به نیازهای مالی اقشار مختلف جامعه ایفا کند.

مدیر شعب بانک مهر ایران در استان سمنان با اشاره به جایگاه ملی بانک اظهار کرد: بانک مهر ایران هم‌اکنون با ۵۱۶ شعبه و ۱۵ باجه فعال در سراسر کشور، بیش از ۲۲ میلیون مشتری و حدود ۲۳ میلیون سپرده دارد. ترکیب منابع بانک شامل ۸۱ درصد حقوقی و ۱۹ درصد حقیقی است و از نظر منابع، رتبه هفتم شبکه بانکی کشور را در اختیار دارد.

حسینی با بیان اینکه از ابتدای تأسیس تاکنون بیش از ۲۷ میلیون فقره تسهیلات به ارزش حدود یک‌هزار و ۲۰۰ همت توسط بانک مهر ایران پرداخت شده است، تصریح کرد: در حال حاضر ۵۴۵ همت وام فعال در شبکه بانکی مهر ایران وجود دارد که این میزان، رتبه پنجم کشور در حوزه وام‌دهی را برای بانک رقم زده است. تنها در سال جاری نیز بیش از ۳.۸ میلیون فقره وام به ارزش ۳۴۵ همت در سطح کشور پرداخت شده است.

وی در ادامه به توسعه خدمات نوین بانکی اشاره کرد و گفت: بانک مهر ایران با در اختیار داشتن ۸۲۰ هزار دستگاه کارتخوان، سهم ۹.۲ درصدی از تراکنش‌های روزانه شاپرک را به خود اختصاص داده و در حوزه بانکداری دیجیتال، رشد ۶۰ درصدی افتتاح حساب‌ها و رشد ۷۸ درصدی پرداخت وام‌های آنلاین را ثبت کرده است.

مدیر شعب بانک مهر ایران در استان سمنان با تأکید بر سلامت مالی بانک افزود: کفایت سرمایه بانک ۹.۲ درصد است و سرمایه ثبتی بانک از ۱۵ همت به ۲۲ همت افزایش یافته است. سود خالص بانک در سال گذشته حدود ۱۰ همت بوده که این عملکرد، در عین قرض‌الحسنه بودن بانک، قابل توجه است. همچنین نرخ مطالبات غیرجاری بانک در سطح کشور حدود یک درصد است که پایین‌ترین نرخ در شبکه بانکی محسوب می‌شود و وجوه التزام دریافتی نیز در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی هزینه می‌شود.

حسینی با تمرکز بر عملکرد استانی بانک گفت: بانک مهر ایران در استان سمنان دارای ۸ شعبه و ۲ باجه فعال است و در سال جاری ۵۴ هزار و ۱۰۰ فقره تسهیلات به ارزش ۵۱ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال در استان پرداخت شده است. میانگین هر وام ۹۵ میلیون تومان بوده و ۲۲ هزار و ۵۴۷ فقره از این تسهیلات، معادل ۴۱ درصد تعداد و ۲۷ درصد مبلغ پرداختی، به‌صورت بدون ضامن در اختیار مردم استان قرار گرفته است.

وی ادامه داد: کل مصارف استان از ۶.۳ همت در پایان سال گذشته به ۸.۴ همت در حال حاضر رسیده و نقدینگی استان سمنان نیز از ۸۷ همت به ۱۱۴ همت افزایش یافته که رشد ۳۱ درصدی را نشان می‌دهد. بانک مهر ایران در پایان سال گذشته ۶.۲ همت از منابع استان را در اختیار داشت که این رقم اکنون به ۸.۶ همت رسیده و رشدی معادل ۳۹ درصد را ثبت کرده که بالاتر از متوسط عملکرد کشوری بانک است.

مدیر شعب بانک مهر ایران در استان سمنان با اشاره به تسهیلات حمایتی پرداخت‌شده در سال جاری خاطرنشان کرد: ۸۵ فقره وام ازدواج به مبلغ ۲۸ میلیارد تومان، ۲۰۷ فقره وام فرزندآوری به ارزش ۱۸ میلیارد تومان و ۱۴۵ فقره تسهیلات تکلیفی از محل کمیته امداد، بنیاد برکت و سایر نهادهای حمایتی به ارزش ۲۴ میلیارد تومان در استان پرداخت شده است.

حسینی وضعیت مطالبات استان را مطلوب توصیف کرد و گفت: مطالبات غیرجاری بانک مهر ایران در استان سمنان تنها ۰.۲۷ درصد و حدود ۲۳ میلیارد تومان است که پایین‌ترین نرخ مطالبات در سطح کشور محسوب می‌شود و نشان‌دهنده خوش‌حسابی مردم استان است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به تنوع محصولات بانک اشاره کرد و افزود: بانک مهر ایران دارای ۱۶ محصول متنوع در چهار حوزه خرد، اصناف، شرکتی و اجتماعی است که در استان سمنان بیشترین استقبال از طرح‌های نیلوفر و ارکیده در بانکداری خرد، فیروزه و یاقوت در بانکداری شرکتی، نارون در حوزه اصناف و نصر و نورا در بانکداری اجتماعی صورت گرفته است.


مدیر شعب بانک مهر ایران در استان سمنان در پایان با اشاره به برنامه‌های توسعه‌ای بانک گفت: اجرای طرح وام فوری تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان با کارمزد ۲ درصد برای مشتریان دارای رتبه اعتباری A و B، برگزاری جشنواره ۲۲ آبان تا ۲۲ بهمن، رونمایی از پلتفرم «کیوبانک» و نرم‌افزار «بانکت» برای خرید طلا، توسعه و تیپ‌سازی شعب و جابه‌جایی برخی شعب به فضاهای بزرگ‌تر، از جمله برنامه‌های بانک مهر ایران در استان سمنان است. همچنین برنامه جامع سه‌ساله بانک بر توسعه خطوط کسب‌وکار در حوزه‌های خرد، اصناف، شرکتی و اجتماعی، گسترش سبد محصولات شامل خدمات ارزی و ضمانت‌نامه‌های بانکی، ورود به بازار بیمه و توسعه بانکداری دیجیتال و همکاری با فین‌تک‌ها متمرکز شده است.

48

کد مطلب 2157424

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 14 =

آخرین اخبار