فرانسه، کودتا و ویدیویی که همه‌چیز را به هم ریخت / پیامی که مکرون را شوکه کرد: «در کشور شما چه خبر است؟»

ویدیوی جعلی ادعای کودتا در فرانسه که با استفاده از هوش مصنوعی ساخته شده، در شبکه‌های اجتماعی به‌سرعت فراگیر شد و میلیون‌ها بار در فیسبوک و دیگر پلتفرم‌ها بازدید داشت.

به گزارش خبرآنلاین، یک ویدئوی جنجالی که ادعا می‌کرد که در فرانسه یک کودتای نظامی رخ داده و دولت امانوئل ماکرون سرنگون شده است، با هوش مصنوعی ساخته شده بود.

بر اساس گزارش «france24» امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه، گفت: «یکی از همتایان آفریقایی من برایم پیامی فرستاد و نوشت: رئیس‌جمهور عزیز، در کشور شما چه خبر است؟»

تا آن زمان، ویدیو بیش از ۱۳ میلیون بازدید به ثبت رسانده بود.

مکرون توضیح داد که هرچند در ابتدا این خبر جعلی برایش جنبه سرگرم‌کننده داشت، اما خیلی زود تیم خود را مأمور پیگیری موضوع کرد و از شرکت متا، مالک فیسبوک، خواست این ویدیو را حذف کند.

با این حال، به گفته رئیس‌جمهور فرانسه، متا در اقدامی غیرمنتظره ابتدا از حذف ویدیو خودداری کرد و اعلام کرد که این محتوا قوانین استفاده از پلتفرم را نقض نمی‌کند.

در این ویدیو جعلی یک «خبرنگار» با پس‌زمینه نیروهای نظامی و فضای آشفته، ادعا می‌کند که یک «نظامی ناشناس» قدرت را در فرانسه به‌دست گرفته و دولت را ساقط کرده است. کانال خبری هم که در ویدیو ظاهر می‌شود، وجود خارجی ندارد. 
 

فرانسه، کودتا و ویدیویی که همه‌چیز را به هم ریخت / پیامی که مکرون را شوکه کرد: «در کشور شما چه خبر است؟»

این ویدیو ابتدا در فیسبوک منتشر شد و به‌سرعت میلیون‌ها بازدید گرفت، اما بعداً گزارش‌دهی‌ها باعث شد با هشدار «ممکن است این محتوا دیجیتالی دستکاری شده باشد» نمایش داده شود و سپس در نهایت حذف شد. 

این رویداد باعث افزایش نگرانی درباره نقش هوش مصنوعی در تولید و انتشار اطلاعات نادرست شده و بحث‌هایی درباره ضرورت قوانین سخت‌گیرانه‌تر برای شبکه‌های اجتماعی و پلتفرم‌های آنلاین را به راه انداخته است.

۵۸۵۸

کد مطلب 2157719

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 4 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین