بازارهای میوه و تره‌بار از ۲۹ تا ۳۰ آذر ماه صبح‌ها از ساعت ۸ صبح تا ۱۳ ظهر و از ساعت ۱۴:۳۰ بعدازظهر تا ۲۰ شب باز خواهد بود

ساعت کاری میادین میوه و تره‌بار برای شب یلدا تغییر کرد و بازارهای میوه و تره‌بار از ۲۹ تا ۳۰ آذر ماه صبح‌ها از ساعت ۸ صبح تا ۱۳ ظهر و از ساعت ۱۴:۳۰ بعدازظهر تا ۲۰ شب باز خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، با توجه به استقبال شهروندان تهرانی برای خرید از میادین و بازارهای میوه و تره‌بار شهر تهران و با توجه به فرارسیدن شب یلدا، سازمان میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران ساعات کاری بازارهای میوه و تره‌بار را افزایش داد.

ایسنا نوشت: براساس این اطلاعیه ساعات کاری تمامی میادین و بازارهای میوه و تره‌بار از امروز شنبه ۲۹ تا فردا ۳۰ آذر ماه صبح‌ها از ساعت ۸ صبح تا ۱۳ ظهر و از ساعت ۱۴:۳۰ بعدازظهر تا ۲۰ شب خواهد بود.

شهروندان می‌توانند برای خرید روزانه به ویژه خرید شب یلدا در این ساعات به میادین و بازارهای میوه و تره‌بار شهرداری تهران مراجعه کنند.

۲۲۳۲۲۵

کد مطلب 2158507

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 4 =