اسکوچیچ: زمان کوتاهی برای ریکاوری داشتیم

سرمربی تیم فوتبال تراکتور درباره بازی تیمش برابر الدحیل گفت: زمان بسیار کوتاهی برای ریکاوری داشتیم. شاید دست به تغییراتی هم بزنیم.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، تیم فوتبال تراکتور ایران در جریان هفته ششم مرحله گروهی لیگ‌ نخبگان آسیا از ساعت ۱۹:۳۰ فردا (دوشنبه) در ورزشگاه یادگار امام تبریز میزبان الدحیل قطر خواهد بود. دراگان اسکوچیچ در نشست خبری قبل از این دیدار اظهار کرد: بازی فردا برای ما بازی بسیار مهمی است. مقابل تیمی با سازماندهی بسیار خوب و با کیفیت قابل توجه، بازی خواهیم کرد. اگر به قیمت بازیکن‌ها نگاه کنید متوجه می‌شوید که بازیکنان گرانی دارند، نتایج خوبی گرفته‌اند و چهار گل به الاتحاد زده‌اند و حتی می‌توانستند بیشتر هم بزنند.

سرمربی تراکتور ادامه داد: زمان بسیار کوتاهی برای ریکاوری داشتیم. بچه‌ها را به دو گروه تقسیم کردیم. باید دید در این بازی‌های فشرده چگونه از آنها استفاده خواهیم کرد. شاید دست به تغییراتی هم بزنیم.

اسکوچیچ اضافه کرد: بازتوانی و ریکاوری انجام شده و صادق محرمی و ایگور پوستونسکی به تمرینات بازگشته‌اند ولی در مورد اینکه از آنها استفاده کنم یا نه تصمیم گیری خواهم کرد.

۲۵۱۲۵۶

کد مطلب 2158970

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین