توصیه معنادار خسروپناه به نمایندگان مجلس؛ به کارهای مهمتری بپردازید!

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در توصیه ای به برخی نمایندگان گفت: به عزیزان نماینده که تلاش می کنند تا مصوبه تاثیر قطعی معدل در کنکور تغییر کند توصیه می‌کنم به کارهای مهمتری در مجلس بپردازند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در حاشیه همایش چهلمین سالگرد تاسیس شورای عالی انقلاب فرهنگی و سند جدید نقشه علمی کشور که در فرهنگستان علوم برگزار شد با تاکید بر اینکه کاهش طول تحصیل دوره های کارشناسی ارشد و دکتری هنوز در مرحله ایده قرار دارد، اظهار داشت: صاحبنظران باید در این زمینه فکر کنند و نظر دهند. مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در حوزه های کنکور و تاثیر معدل مصوباتی نبوده است که با یک احساساتی نوشته شده باشد، بلکه توسط جمعی از حکیمان، عاقلان و متخصصان فن از سوی وزارت آموزش و پرورش، شورای عالی و سایر صاحبنظران تعلیم و تربیت تدوین و تصویب شده است. بنابراین این مصوبات به راحتی قابل تغییر نیست.

بنابر روایت تسنیم، وی افزود: ما مصوبه تاثیر قطعی معدل پایه های یازدهم و دوازدهم در کنکور را داریم و این مصوبه تغییر نخواهد کرد اعضای حقیقی و حقوقی تاکنون بر این نظر هستند که مصوبه تغییر نکند البته ممکن است تعداد دروس عمومی پایه یازدهم در کنکور کم و یا زیاد شود که این یک بحث دیگری است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: اصل تاثیر قطعی معدل در کنکور تقریباً اجماعی است و ما در شورای عالی انقلاب فرهنگی مخالفی با این مصوبه نداریم.

خسروپناه در توصیه ای به برخی نمایندگان گفت: به عزیزان نماینده که تلاش می کنند تا مصوبه تاثیر قطعی معدل در کنکور تغییر کند توصیه می‌کنم به کارهای مهمتری در مجلس بپردازند.

۲۹۲۱۸

کد مطلب 2159436

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 2 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین