۲ نفر
۶ دی ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۷
چه کسی گفته محمد بنا وطن فروش است؟

محمد بنا، حالا سرمربی تیم‌ملی کشتی فرنگی آذربایجان است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ محمد بنا در شرایطی سرمربی کشتی تیم ملی آذربایجان شده است که این اتفاق واکنش های متفاوتی را به همراه داشته است.

سرمربی سابق کشتی فرنگی ایران چند سال قبل در واکنش به رقابت کشتی‌گیران ایرانی زیر پرچم کشورهای دیگر گفته بود: «از نظر من مدالی مهم است که زیر پرچم ایران به دست بیاید. دوره قهرمانی تمام می‌شود اما چیزی که می ماند مدالی است که برای ایران کسب شده است. این همه ورزشکار از ایران رفت که همه ستاره و نامدار؛ اما چه اتفاقی افتاد؟ کیمیا علیزاده رفت؛ سعید ملایی رفت یا مهدی زیدوند، صباح شریعتی و سامان طهماسبی. درست است که قهرمانی در کشور بسیار مهم است اما چرا باید این همه جنجال به راه بیفتد؟ این همه پزشک و آدم‌های متخصص از ایران رفتند و حالا با کمبود پزشک روبه‌رو هستیم؛ چرا کسی درباره آنها حرف نمی‌زند؟»

بنا این حرف ها را در حالی زده است که کاربران خبرآنلاین هم واکنش های متفاوت خودشان را به این قصه برای ما نوشته اند.

کاربری نوشته است که او در ایران آقای خاص شد و اگر ایران نبود بنا هرگز نمی توانست به این افتخارات دست پیدا کند.

کاربر دیگری از این نوشته است که هیچ ایرادی ندارد، اما سایر کشتی گیران ایرانی را وسوسه نکنه که به آذربایجان بروند.

کاربر دیگری برای خبرآنلاین نوشته که مستند محمد بنا را ببینید؛ او در این مستند گفته بود که محال است به کشور دیگری برود و فنونی که بلد است را برای شکست کشتی گیران ایرانی یاد آنها بدهد.

کاربری هم نوشته: این چیزها در دنیا عرف است و حتی در سیاست هم از سایر کشورها مشاور استخدام می کنند.بنا کار بدی نکرده و اصلا وطن فروش نیست.

شما می توانید متن همه کامنت ها را اینجا بخوانید.

251 251

کد مطلب 2161661

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 12 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین