روایت «تسنیم» از اعتراضات کسبه در تهران؛ شماری از کسبه دست به اعتراض محدود زدند/  این اعتراض‌ها بازتاب فشار واقعی بر فعالان بازار محسوب می‌شود

با افزایش قیمت ارز، طلا و برخی اقلام مصرفی، شماری از کسبه در خیابان لاله‌زار و پاساژهای مرکزی تهران از جمله علاءالدین و چارسو دست به اعتراض محدود زدند. این تجمع‌ها، هرچند صنفی و اقتصادی است، بار دیگر توجه به نیاز به مدیریت مسئولانه بازار را برجسته کرده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، اعتراضات امروز کسبه تهران در پاسخ به نوسانات شدید بازار ارز، افزایش قیمت طلا و فشار اقتصادی شکل گرفت. معترضان که طی هفته‌های اخیر کاهش قابل توجه فروش و قدرت خرید مردم را تجربه کرده‌اند، خواستار مداخله سریع و موثر دستگاه‌های اجرایی برای مهار این شرایط شدند.

به روایت تسنیم، برخی از کسبه نیز به دلیل پرداخت اجاره‌بهای سنگین مغازه‌ها با افت فروش شدید، در تأمین هزینه‌های خود مشکل دارند و این موضوع یکی از محورهای اصلی اعتراض آن‌ها بود.

کارشناسان و تحلیلگران می‌گویند این اعتراض‌ها در ماهیت خود اقتصادی و صنفی است و بازتاب فشار واقعی بر فعالان بازار محسوب می‌شود. انتظار می‌رود مدیریت بازار با سیاست‌های داخلی و ابزارهای قانونی، راهکارهایی برای کاهش نوسانات و حمایت از کسبه ارائه کند تا هم اقتصاد روان شود و هم دغدغه‌های صنفی پاسخ داده شود.

در عین حال، مقام‌ها و رسانه‌ها تأکید کرده‌اند که جمعیت معترض و مردم باید با دقت و مسئولیت نسبت به صحنه‌های تجمع عمل کنند تا سوءاستفاده از اعتراضات و تبدیل آن به مسائل امنیتی یا سیاسی جلوگیری شود. تجربه نشان می‌دهد راهکارهای داخلی و مدیریت صحیح می‌تواند از بروز تلاطم‌های گسترده جلوگیری کند و نباید به بهانه تحریم‌ها، مدیریت بازار کنار گذاشته شود.

31216

کد مطلب 2162967

برچسب‌ها

داغ ترین های لحظه

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 8 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین