واعظی: ایران قیم «کاسب» نمی‌خواهد/ فردی که با تحریم‌هایش، حقوق اولیه و حتی «دارو» را از مردم ایران دریغ کرده، ژست «ناجی» گرفته!

محمود واعظی قائم مقام و رئیس دفتر سیاسی حزب اعتدال و توسعه در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: اکنون و پس از شکست در جنگ اخیر نیز، اهداف مغرضانه را در آشوب هدایت شده و «رؤیای جنگ داخلی» جست‌وجو می‌کند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمود واعظی قائم مقام و رئیس دفتر سیاسی حزب اعتدال و توسعه در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:

«فردی که با تحریم‌هایش، حقوق اولیه و حتی «دارو» را از مردم ایران دریغ کرده، ژست «ناجی» گرفته!

اکنون و پس از شکست در جنگ اخیر نیز، اهداف مغرضانه را در آشوب هدایت شده و «رؤیای جنگ داخلی» جست‌وجو می‌کند.

ایران قیم «کاسب» نمی‌خواهد و حقوق کسبه و معترضان واقعی، مقدس است، نه ابزار بازی قدرت‌ها.»

واعظی: ایران قیم «کاسب» نمی‌خواهد/ فردی که با تحریم‌هایش، حقوق اولیه و حتی «دارو» را از مردم ایران دریغ کرده، ژست «ناجی» گرفته!

۳۱۲۲۱

کد مطلب 2164734

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 6 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین