حضور ۸ هزار دانش‌آموز در اعتکاف چهارمحال و بختیاری

مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری گفت: بیش از ۸ هزار دانش‌آموز دختر و پسر در ۱۵۶ مسجد استان در آیین معنوی اعتکاف شرکت کرده‌اند و از برنامه‌های فرهنگی و عبادی بهره‌مند شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری ؛ بهمن خدادادی با حضور در جمع صمیمی دانش‌آموزان معتکف، بر اهمیت اعتکاف دانش‌آموزی و نقش آن در تربیت دینی و معنوی نسل نوجوان تأکید کرد و از دانش‌آموزان خواست از این فرصت ارزشمند برای تعالی روح و تقویت باورهای معنوی خود استفاده کنند.

وی اظهارداشت : آیین اعتکاف دانش‌آموزی در استان چهارمحال و بختیاری در ۱۵۶ مسجد در حال برگزاری است که از این تعداد، ۷۵ مسجد ویژه پسران و ۸۱ مسجد ویژه دختران پیش‌بینی شده است.

خدادادی افزود: در مجموع، ۳ هزار و ۹۸۰ دانش‌آموز پسر و ۴ هزار و ۵۱۰ دانش‌آموز دختر در این آیین حضور دارند و از برنامه‌های فرهنگی و عبادی اعتکاف بهره‌مند شده‌اند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان همچنین با اشاره به تمهیدات رفاهی برای دانش‌آموزان معتکف گفت: به منظور حمایت از حضور آنان، تا پایان ایام اعتکاف امتحانات داخلی مدارس برگزار نخواهد شد و غیبت این دانش‌آموزان موجه محسوب می‌شود.

وی در پایان از زحمات مسئولان تشکل‌های دانش‌آموزی، مربیان و عوامل اجرایی اعتکاف در سطح استان قدردانی کرد.


گفتنی است در این بازدید، معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان، رئیس اداره فرهنگی و هنری و مسئولان آموزش و پرورش نواحی یک و دو شهرکرد، مدیرکل آموزش و پرورش را همراهی کردند.

کد مطلب 2165907

برچسب‌ها

داغ ترین های لحظه

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 4 =