اختصاص ۱۰ سالن سینمای برج میلاد برای استفاده کاخ جشنواره فجر

مدیرعامل شرکت برج میلاد تهران گفت: چند سالن در برج میلاد با ۷۰۰ صندلی بدون استفاده بودند که تا ماه آینده در قالب ۱۰ سالن سینما به بهره‌برداری خواهد رسید و به عنوان کاخ جشنواره فجر در خدمت هنرمندان و اهالی رسانه خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از ایرنا، عباس حیدری روز سه شنبه در سیصد و هشتاد و ششمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به وضعیت نگهداشت برج میلاد، اظهار کرد: سه فاز برای برج میلاد پیش‌بینی شده بود که در فاز اول ۷۰ درصد در اختیار مردم قرار گرفته و ۳۰ درصد همچون تکمیل پارکینگ ها باقی مانده است. فاز دوم نیز مربوط به پلازای شهری و فاز سوم جابجایی اماکن همجوار بوده است.

وی افزود: در نگهداشت برج اقدامات خوبی صورت گرفته است. تنها یک آسانسور برج میلاد در ایام کرونا فعالیت می کرد و نیروهای انسانی جابجا شده بودند و نیرویی تحت عنوان لیدر نداشتیم که این روند اصلاح شد و آسانسورها فعال هستند.

حیدری با اعلام اینکه گود پرخطر برج میلاد ایمن سازی و پارکینگ پنج طبقه در آن احداث شد، خاطرنشان کرد: چند سالن در برج میلاد با ۷۰۰ صندلی بدون استفاده بودند که تا ماه آینده در قالب ۱۰ سالن سینما به بهره برداری خواهد رسید و به عنوان کاخ جشنواره فجر در خدمت هنرمندان و اهالی رسانه خواهد بود.

وی یادآور شد: در سازه برج میلاد نیز موکت ها که باید از استاندارد مشخصی برخوردار باشند، پس از ۱۵ سال تغییر کردند.

۲۴۲۲۴۲

کد مطلب 2166808

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 5 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین