العلیمی کمیته عالی نظامی تشکیل داد/ حوثی‌ها مخالف نشستن بر سر میز مذاکرات هستند

شورای ریاستی یمن مستقر در عدن از اتخاذ تصمیمی برای تشکیل کمیته عالی نظامی تحت فرماندهی نیروهای ائتلاف عربی خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین، «رشاد العلیمی»، رئیس شورای ریاستی یمن ضمن اعلام این تصمیم افزود: به درخواست‌های ساکنان استان‌های جنوبی پاسخ داده شد و کنفرانس گفت‌وگوی جنوبی فراگیر برگزار خواهد شد.

طبق گزارش ایسنا به نقل از الجزیره، وی همچنین تصریح کرد: «ما از تحویل سلاح و بازگرداندن اموال غارت‌شده و بازگرداندن وحدت و یکپارچگی دولت حمایت می‌کنیم.»

مشاور دفتر ریاستی یمن گفت کمیته نظامی عالی اوامر و دستورات به تشکیلات نظامی را صادر خواهد کرد و رئیش شورای ریاستی در این باره واضح بوده است.

رئیس شورای ریاستی یمن تاکید کرد: «ما یک کمیته عالی برای تعیین ضوابط تشکیل داده‌ایم.»

در همین راستا، یک منبع در شورای ریاستی یمن ادعا کرد: «حوثی‌ها مخالف نشستن بر سر میز مذاکرات هستند.»

این منبع ادامه داد: «ما از سخنرانی رئیس شورای ریاستی در خصوص تشکیل دولت نظامی حمایت می‌کنیم.»

منبع مذکور از دولت امارات خواست تا اجازه سفر «فرج البحسنی» معاون عیدروس الزبیدی، معاون رئیس شورای ریاستی یمن برای فعالیت و همکاری با این شورا داده شود.

315

کد مطلب 2168068

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 7 =

آخرین اخبار