پیشرفت آبرسانی از سد طالقان به قزوین با همکاری اوقاف

استاندار قزوین گفت: طرح آبرسانی از سد طالقان به استان قزوین پیشرفت قابل توجهی دارد و با همکاری اوقاف و از طریق روش‌های جدید حکمرانی در حال اجرا است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ «محمد نوذری» استاندار قزوین در جلسه مشترک با حجت الاسلام و المسلمین خاموشی رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه و رضا افلاطونی رییس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور بر همکاری سه جانبه در جهت اجرای پروژه‌های مشترک تاکید کرد.

وی با اشاره به بازدید صورت گرفته از جریان آبرسانی از سد طالقان به استان افزود: استان قزوین پیش از این پروژه‌های شاخصی با اوقاف اجرایی کرده است، در این راستا طرح آبرسانی از سد طالقان به استان قزوین با همکاری اوقاف و از طریق روش‌های جدید حکمرانی در حال اجرا است که پیشرفت قابل توجهی داشته است همین امر سبب شد که پروژه های دیگر نیز با همین روش همکاری در دستور کار قرارگیرد.

استاندار قزوین خاطرنشان کرد: یکی از معضلات اساسی استان قزوین تالاب الله‌آباد و ریزگردهای حاصل از آن است که بخشی از استان‌های تهران و البرز را نیز درگیر کرده است؛ چندین طرح در حوزه جنگل‌کاری و تثبیت بیابان زدایی در همین راستا در دستور کار قرار دارد که با پای کار آمدن اوقاف و سازمان امور اراضی امیدواریم این معضل را نیز حل کنیم.

نوذری افزود: به منظور حل معضل تالاب استفاده از طرح پساب به ویژه پساب صنعتی با همکاری آب منطقه ای، آبفای استان قزوین، اوقاف و سازمان منابع طبیعی پیگیری خواهد شد در این راستا کارگروهی در استانداری با ریاست معاون اقتصادی استاندار ایجاد و مسئله تالاب و سایر طرح های قابل اجرا از نظر فنی مورد بررسی و پژوهش قرار می گیرد.

استاندار قزوین بیان کرد: برای همکاری سه جانبه طرح های مختلفی در نظر گرفته شده است برای مثال در حوزه گردشگری ساخت هتل 5 ستاره توسعه اقامت های بوم گردی و خانه‌های تاریخی و در حوزه کشاورزی توسعه فاز دوم گلخانه نودهک و پرورش ماهی مورد توجه است؛ همچنین تاسیس شرکت هواپیمایی خدمات ویژه فرودگاهی ترکیبی از باربری و مسافربری نیز جزو پیشنهادت مورد بررسی است.

کد مطلب 2169481

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 16 =

آخرین اخبار