فارس نوشت:

رغد فرزند ارشد دختر صدام حسین دیکتاتور عراق پس از اتمام مجموعه خاطراتش در جست و جوی ناشر است تا بخشی از خاطراتش را منتشر و روانه بازار کتاب کند.

دختر ارشد صدام حسین در گفت‌وگو با رسانه‌ها اعلام کرد که بر اساس خاطرات خود و دست نوشته‌هایی که از پدرش به جای مانده این کتاب را به رشته تحریر در آورده و تصمیم دارد آن را برای انتشار به یک ناشر بین المللی بسپارد.

رغد دختر دیکتاتور سابق عراق که در حال حاضر روزهای تبعیدش در اردن را به سر می‌برد از طریق وکیلش «هیثم نبیل» در جست‌وجوی یک ناشر بین المللی مطرح است تا بتواند خاطرات پدرش را منتشر کرده و به دست عموم مردم جهان برساند.

«هیثم نبیل» وکیل رغذ درباره یادداشت‌ها و دست نوشته‌هایی که از صدام حسین دیکتاتور سابق عراق به جای مانده می‌گوید: این دست نوشته‌ها که همگی نزد «رغد» دختر ارشد صدام حسین قرار داد مربوط به دوره های مختلف است و موضوعات مختلفی را درباره زندگی خصوصی و سیاسی صدام حسین در اختیار مخاطب قرار می‌دهد.

وکیل «رغد» اما به رسانه‌ها اعلام نکرد که این یادداشت‌ها دقیقا کدام یک از بخش‌های زندگی صدام حسین را پوشش می‌دهد.

در سال 2009 نیز خلیل الدیمی یکی از وکلای صدام حسین کتابی با عنوان «صدام در زندان آمریکا» منتشر کرده بود که انتشار آن واکنش‌های زیدی را به همراه داشت اما دختر صدام حسین «رغد» درباره این اثر تا امروز واکنشی نشان نداده است.

رغد قصد دارد به زودی پس از یافتن یک ناشر معتبر و بین المللی کتابش را منتشر و روانه بازار کتاب کند.

301301

کد خبر 217015

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین