۰ نفر
۲۸ دی ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۶
دانشگاه صنعتی امیرکبیر اطلاعیه داد

معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: تمامی خوابگاه‌های دانشجویی این دانشگاه از روز چهارشنبه اول بهمن ماه بازگشایی می‌شود.

به گزارش خبرآنلاین، دانشجویان می‌توانند از ساعت ۸ صبح روز چهارشنبه به خوابگاه خود مراجعه کنند. ضمنأ، سلف دانشجویی از روز شنبه چهارم بهمن ماه آماده سرویس‌دهی به دانشجویان است.

ایرنا نوشت: دانشگاه امیرکبیر ۱۸ دی ماه در اطلاعیه جداگانه‌ ای درباره نحوه برگزاری امتحانات اعلام کرده بود که با توجه به شرایط ویژه فعلی و در جهت کمک به دانشجویان برای آمادگی بیشتر به منظور شرکت در آزمون های پایانی، مقرر شد آزمون‌های پایانی نیمسال اول ۱۴۰۵-۱۴۰۴ با تاخیر یک هفته‌ای و از تاریخ ۲۸ دی ماه ۱۴۰۴ برگزار شود.

این دانشگاه همچنین تصریح کرد: آزمون‌های هفته اول برنامه فعلی (۲۰ دی ماه ۱۴۰۴ تا ۲۵ دی ماه ۱۴۰۴) در برنامه جدید در تاریخ‌های چهارم اسفند تا ۹ نهم اسفندماه ۱۴۰۴ برگزار خواهد شد.

آزمون‌های برنامه ریزی شده در بازه زمانی ۲۸ دی ماه ۱۴۰۴ تا دوم اسفندماه ۱۴۰۴ مطابق برنامه قبلی به قوت خود باقی است.

دانشگاه صنعتی امیرکبیر پیشتر اعلام کرده بود که آزمون‌های پایانی نیم‌سال اول تحصیلی سال ۱۴۰۵-۱۴۰۴ دانشگاه از چهارم بهمن ۱۴۰۴ شروع خواهد شد و برنامه اصلاح شده آزمون‌ها از طریق پرتال آموزشی بهستان و همچنین دانشکده‌ها اطلاع‌رسانی خواهد شد.

در اطلاعیه دانشگاه امیرکبیر تاکید شده است که در صورت عدم امکان برگزاری جلسات دفاع در زمان مقرر، همکاری لازم از سوی مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه به منظور برگزاری این جلسات در زمان دیگر صورت خواهد گرفت.

۲۳۳۲۳۶

کد مطلب 2170272

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 5 =