حضور سامیه یاسی بانوی تیرانداز هرمزگانی در دور جدید اردوی تیم ملی

«سامیه یاسی» بانوی تیرانداز هرمزگانی در دور جدید اردوی تیم ملی تپانچه که با حضور هشت ورزشکار مرد و زن در تهران در حال برگزاری است، حضور دارد.

به گزارش خبرآنلاین، دور جدید اردوی تیم ملی تپانچه کشورمان با دعوت از هشت تیرانداز در تهران آغاز شده و تا ۱۰ بهمن‌ماه ادامه دارد.

براساس اعلام کادر فنی، وحید گل‌خندان و محمدرسول عفتی از کرمانشاه، جواد فروغی از تهران، سجاد پورحسینی از گیلان در بخش مردان و زینب طوماری از گیلان، گلنوش سبقت الهی از اصفهان، هانیه رستمیان از مازندران و سامیه یاسی از هرمزگان در بخش بانوان نفرات دعوت شده به این مرحله از اردو هستند.

مریم سلطانی به‌عنوان سرمربی و مصطفی منتظرعلیه به‌عنوان مربی، هدایت تیم ملی تپانچه کشورمان را بر عهده دارند.

این اردو آخرین مرحله از اردوی تیم ملی تپانچه کشورمان پیش از اعزام به مسابقات قهرمانی آسیا در هند است.

رقابت‌های تیراندازی قهرمانی آسیا از ۱۲ بهمن در شهر دهلی هند آغاز خواهد شد.

سامیه یاسی متولد ۱۳۷۴ است که نخستین حضور این بانوی تیرانداز هرمزگانی در قهرمانی آسیا در مردادماه امسال بوده است؛ همچنین یاسی در آذرماه امسال نیز در مرحله سوم مسابقات آزاد تپانچه بانوان کشور با قرار گرفتن بر سکوی سوم، بار دیگر توانمندی بانوان تیرانداز هرمزگان را در سطح ملی به نمایش گذاشت.

کد مطلب 2171570

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 8 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین