به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از النشره، وزارت کشور سوریه امروز چهارشنبه اردوگاه الهول در استان حسکه و همه زندانهای امنیتی در شمال شرق سوریه را که از کنترل قسد خارج شده است، مناطق ممنوعه اعلام کرد.
به گزارش مهر، وزارت کشور سوریه بیان کرد: نیروهای متخصص و یگانهای نظامی هم اکنون در تلاش برای برقراری امنیت در مناطق آزاد شده از سیطره قسد و یافتن زندانیان فراری وابسته به داعش هستند. همچنین نیروهای امنیتی در حال جمع آوری اطلاعات لازم برای کنترل اوضاع امنیتی در اردوگاه الهول و دیگر مراکزی هستند که افراد وابسته به داعش در آنجا نگهداری میشوند.
در این بیانیه آمده است: نزدیک شدن به این مراکز ممنوع است و با افرادی که این دستور را زیر پا بگذارند برخورد قانونی خواهد شد.
از سوی دیگر ارتش سوریه اعلام کرد که نیروهای قسد منازل و تونلها را در مراکزی که از آن عقب نشینی کرده اند، مین گذاری کرده اند و از ساکنان الرقه و دیرالزور و شرق حلب خواست که به مراکز قسد یا تونلهای آن وارد نشوند.
۳۱۰۳۱۰





نظر شما