افتتاح پروژه‌های عمرانی و محرومیت‌زدایی در شیراز/ رویکرد عدالت‌محور مدیریت شهری و توجه به مناطق کمتر برخوردار

آیین افتتاح و بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی، خدماتی، زیربنایی و محرومیت‌زدایی در مناطق یازده‌گانه شهرداری شیراز، صبح پنج‌شنبه ۲ بهمن ۱۴۰۲ و همزمان با پنجاه‌ونهمین مرحله جهش عمرانی این کلان‌شهر، در سالن همایش‌های شهرراز برگزار شد.

به گزارش  خبر آنلاین، شهردار شیراز در این آیین با تأکید بر نقش مؤثر مدیریت شهری در توسعه همه‌جانبه شهر گفت: خانواده بزرگ شهرداری و مجموعه مدیریت شهری، نقش اصلی و بی‌بدیلی در مسیر رشد، پویایی و پیشرفت شیراز ایفا می‌کنند.

محمدحسن اسدی با اشاره به مفهوم جهش در فرآیند توسعه شهری افزود: رشد و روند عادی در همه شهرها وجود دارد، اما زمانی که این روند ارتقا پیدا می‌کند به مرحله جهش می‌رسد؛ آنچه امروز در شیراز جریان دارد، یک جهش واقعی و حرکتی فراتر از توسعه معمول است.

او با اشاره به برخی اقدامات شاخص مدیریت شهری، از پردیس ساختمان‌های شهرداری به‌عنوان مجموعه‌ای کم‌نظیر یاد کرد و گفت: چنین مجموعه‌ای از نظر وسعت و عملکرد، نه‌تنها در کشور بلکه در سطح جهانی نیز نمونه مشابهی ندارد.

شهردار شیراز با بیان اینکه شهرداری در همه عرصه‌ها یک مدیر خدمات شهری است، گفت: در حوادث و ناآرامی‌ها، بخش‌هایی از شهر دچار آسیب شد اما با تلاش شبانه‌روزی نیروهای خدمات شهری در کوتاه‌ترین زمان ممکن، وضعیت شهر به حالت عادی بازگشت.

اسدی ادامه داد: از روزهای پایانی سال و آماده‌سازی شهر با گل‌کاری و زیباسازی گرفته تا مدیریت سیلاب‌ها و شرایط بحرانی، کارکنان شهرداری همواره در میدان بوده‌اند و حتی در سخت‌ترین شرایط نیز اجازه نداده‌اند روند خدمت‌رسانی به مردم متوقف شود.

او تأکید کرد: این نوع فعالیت صرفاً انجام وظیفه اداری نیست بلکه حاصل روحیه ایثار، ازخودگذشتگی و عشق به مردم و شهر است و امروز شهرداری شیراز با تکیه بر همین نگاه، مسیر خدمت‌رسانی را ادامه می‌دهد.

شهردار شیراز با اشاره به افتتاح پروژه‌های محرومیت‌زدایی در چند منطقه شهر از تلاش کارکنان شهرداری قدردانی کرد و گفت: اجرای این پروژه‌ها نشان‌دهنده رویکرد عدالت‌محور مدیریت شهری و توجه به مناطق کمتر برخوردار شیراز است.

کد مطلب 2171912

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 10 =

آخرین اخبار