۱ نفر
۲ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۹
بازگشت تراکتور به جمع مدعیان قهرمانی

هفته هفدهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور با برتری پرگل تراکتور مقابل مس رفسنجان آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ تیم‌های تراکتور تبریز و مس رفسنجان آغازگر هفته هفدهم رقابت‌های فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور بودند. این دیدار که از ساعت ۱۴:۳۰ امروز (پنجشنبه) در ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز آغاز شده بود، در پایان به برتری ۴ بر یک سود شاگردان دراگان اسکوچیچ انجامید.

به نقل از تسنیم، امیرحسین حسین‌زاده مرد دو گله تراکتوری‌ها در این دیدار بود که در دقایق ۱۳ و ۵۶ دروازه مس را گشود. دانیال اسماعیلی‌فر و دوماگوی دروژدک نیز در دقایق ۷۷ و ۸۴ گل‌های سوم و چهارم تراکتور را به ثمر رساندند تا برد سرخپوشان قاطع‌تر شود. البته این پایان کار نبود و مس در دقیقه ۸۸ توسط فرنام عرب یکی از گل‌های خورده را جبران کرد.

تراکتور تبریز با این برد قاطع خانگی ۲۹ امتیازی شد و موقتاً به رتبه دوم جدول رده‌بندی لیگ برتر صعود کرد و بالاتر از استقلال و پرسپولیس ۲۸ امتیازی ایستاد. مس رفسنجان نیز با ۱۱ امتیاز کماکان قعرنشین جدول لیگ برتر باقی ماند.

مس رفسنجان در نیمه دوم این دیدار فرصت گلزنی از روی نقطه پنالتی را داشت که احمد زنده‌روح در دقیقه ۶۶ در مصاف با علیرضا بیرانوند راه به جایی نبرد و ضربه‌اش در آغوش سنگربان شماره یک تیم ملی آرام گرفت.

داوری این دیدار برعهده مرتضی منصوریان بود که محمد نادری و مهدی هاشم‌نژاد از تراکتور را با کارت زرد جریمه کرد.

۲۵۷ ۲۵۱

کد مطلب 2172029

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 7 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین