به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حجتالاسلام عباس محمدحسنی رییس سازمان عقیدتی و سیاسی ارتش جمهوری اسلامی روز جمعه در دومین یادواره شهدای روحانی ارتش در مشهد افزود: رییس جمهور برای خشکاندن ریشه فتنه وسط میدان و مطیع امر رهبری است.
به روایت ایرنا، وی بیان کرد: فتنه گران در حوادث اخیر، به دنبال تحقق هدفی بودند که آمریکا و اسراییل در جنگ ۱۲ روزه به آن نرسیدند و آن فروپاشاندن نظام به عنوان مقدمه ای برای تجزیه ایران بود که مردم نگذاشتند به هدف خود برسند.
رییس سازمان عقیدتی و سیاسی ارتش اظهار کرد: در حوادث اخیر دیدیم که این جنگ داعشی وار برای ایجاد رعب و وحشت بود، رییس جمهور آمریکا هم به صورت مستقیم وارد میدان شد و گفت کمک در راه است و مشخص شد که سر فتنه در آمریکا است.
به گفته وی، رهبر معظم انقلاب در این فتنه هم به میدان آمد و تیر آنها را به سنگ زد، ایشان گفتند، کمر فتنه را شکستیم، کمر فتنه گر هم خواهد شکست.
وی ادامه داد: راه آن همان راه جنگ ۱۲ روزه و پیروی محض از ولایت در همه زمینه ها، التزام به اتحاد مقدس حداکثری و پشتیبانی از نیروهای امنیتی نظامی انتظامی است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص ارزش شهادت گفت: افتخارآمیز ترین نوع گذر از این دنیا شهادت است و تا کسی لایق نباشد به آن نمی رسد. شهدا دستچین شده خدا و ستارگان درخشان زندگی هستند.
دومین یادواره شهدای روحانی ارتش جمهوری اسلامی ایران به میزبانی قرارگاه منطقهای شمال شرق نیروی زمینی ارتش روزهای پنجشنبه و جمعه در مشهد برگزار شد.
۳۱۲۱۱





نظر شما